Puzzle in cutie metal 500 piese - Dulciurile anilor 1960

60 Lei
Construieste puzzle-ul pentru a descoperi brandurile de dulciuri ale anilor `60!
Stoc epuizat

Durata de livrare: 24 de ore (pentru comenzile plasate pana in ora 15:00, in zilele lucratoare). Comenzile plasate in weekend sunt expediate luni, cu livrare marti.

Cod Produs: GB18 Ai nevoie de ajutor? 021.555.3304
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

In timpul anilor `60, marcati de stilul de dans swing, se contura o perioada de dezvoltarea a unor gusturi sofisticate. Astfel, ciocolata After Eight sau Marathon (redenumita Snickers in 1989), erau la mare cautare.
 

Descopera brandurile de dulciuri ale anilor 1960 in timp ce construiesti acest (delicios) puzzle de 500 de piese! Bineinteles, pentru a te indulci si la propriu, poti pune cateva bomboane de ciocolata in cutia de metal a puzzle-ului pentru a le savura pe parcursul asamblarii acestuia…
 

Piesele de puzzle sunt realizate in totalitate din hartie reciclata, de o calitate excelenta, si sunt depozitate intr-o deosebita cutie de metal.
 

Imaginea puzzle-ului a fost realizata de Robert Opie, un ilustrator celebru, pasionat de colectionarea de jucarii, reviste, suveniruri, obiecte de decor si multe altele. Opie este interesat de schimbarile in materie de produse alimentare, transport, media, schimbarile aduse de cele doua razboaie mondiale si de emanciparea graduala a femeilor.  Colectia sa este expusa in Londra la The Museum of Brands, Packaging and Advertising.

Detalii tehnice
Dimensiuni cutie metal 15 x 12 x 7 cm
Numar piese puzzle 500
Dimensiuni puzzle asamblat 34 x 49 cm
Material carton, metal
Varsta recomandata +3 ani

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

021.555.3304 hello@giftology.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!