Cum poti plati

In momentul finalizarii comenzii se poate alege una din urmatoarele variante de plata:

 

1. Ramburs

Rambursul presupune plata comenzii la primirea acesteia, direct catre curierul care iti  livreaza coletul. Odata ce ai fost anuntat ca ti se va livra comanda, te rugam sa:

• ai suma de bani pregatita pentru plata integrala a comenzii. In general, curierul nu accepta plata cu cardul.

• daca nu ai suma de bani pregatita, te rugam sa soliciti livrare la o alta ora sau intr-o alta zi.

• avand in vedere ca persoana care iti livreaza comanda nu este reprezentant Giftology, respectiv Ennova Trading & Development, daca apar diferente intre valoarea comenzii si valoarea trecuta pe colet, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0754 335 386 pentru solutionarea problemei intampinate.

 

2. Transfer bancar

Dupa plasarea comenzii vei fi contactat telefonic de un reprezentant Giftology pentru confirmarea optiunii de transfer bancar si pentru transmiterea informatiilor pentru finalizarea platii (cont bancar, valoarea finala a comenzii, etc.).

Dupa ce vei trimite confirmarea platii la adresa de email [email protected] sau catre colegii responsabili de comanda ta, comanda va fi expediata.

Atentie: Nu va fi expediata comanda pana nu avem confirmarea platii. In acest caz, livrarea se va realiza in 24 de ore de la primirea confirmarii platii (daca aceasta a fost trimisa de luni pana vineri, pana in ora 16:00).

 

3. Plata online prin card bancar

Plata online este asigurata de C Solution prin intermediul platformei Plationline.ro. In acest moment, cardurile acceptate sunt VISA/VISA Electron si Mastercard/Maestro, atat de debit cat si de credit.

In urma selectarii metodei de plata prin card si plasarii comenzii, vei fi automat redirectat catre site-ul procesatorului de plati, unde vei putea introduce datele cardului. Astfel, Ennova Trading & Development nu va avea niciodata acces la datele tale de card, noi primind doar confirmarea sau infirmarea platii de la procesator. Securitatea si confidentialitatea datelor tale este astfel asigurata de serviciul oferit de C Solution. Odata procesata plata, vei primi un email de la plationline.ro continand confirmarea acesteia. Acest email reprezinta dovada finala a platii, astfel incat vei primi produsele comandate fara nicio alta actiune din partea ta.

Suma finala de plata va fi cea afisata in pagina de finalizare a comenzii, fara a se percepe niciun comision suplimentar.

In urma procesarii tranzactiei de catre banca emitenta a cardului, pe extrasul tau de cont plata va fi evidentiata cu numele Giftology.