Joc WTF?

  • Joc WTF?

Descopera WTF?, jocul scandalos pentru adultii care cred ca stiu totul!

Fii primul care evalueaza acest produs.

95 Lei

79 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 14.07.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Poti raspunde cu lejeritate intrebarilor indiscrete si te poti lauda cu o minte perversa, o gura spurcata si cu tot felul de cunostinte ciudate? Daca da, jocul WTF? este perfect pentru intalnirile cu prietenii tai, la fel de indrazneti!

Jocul include: 288 cartonase cu cate 4 intrebari fiecare, 1 zar, 1 clepsidra, instructiuni de joc in limba romana.

Obiectivul jocului este de a aduna cat mai multe cartonase. Cartonasele pot fi castigate raspunzand convingator la intrebari si contestand cu succes raspunsurile oferite de alti jucatori.

Nu exista raspunsuri corecte sau gresite la intrebari, ci doar raspunsuri care sunt sau nu contestate cu succes de adversari. Raspunsurile rapide, istete si convingatoare sunt cele castigatoare!

Regulile jocului:

1. Stabiliti o limita de timp pentru joc, 30 de minute sau oricat doriti, asigurandu-va ca toti jucatorii vor avea acelasi numar de ture. Amestecati cartonasele si asezati-le in mijlocul vostru, impreuna cu zarul si clepsidra.

2. Decideti care este cel mai urat dintre voi. Acesta este jucatorul care va incepe jocul, fiind primul care va adresa intrebarile jucatorului din stanga sa, pana la scurgerea nisipului din clepsidra.

3. Chestionatul, cel va raspunde la intrebari, arunca zarul. Numarul indicat de zar corespunde intrebarilor de pe cartonase. De exemplu, daca zarul indica numarul 4, atunci va raspunde la cat mai multe intrebari notate cu numarul 4 de pe cartonase. Chestionatul castiga toate cartonasele cu intrebarile la care raspunde si la care nu primeste vreo contestatie.

4. In cazul in care jucatorul nu reuseste sau nu vrea sa raspunda la o intrebare, arunca zarul din nou. Daca rezultatul este acelasi, el castiga respectivul cartonas, fara a raspunde la intrebare. In caz contrar, cedeaza cartonasul unui alt jucator.

5. Cand un jucator vrea sa conteste raspunsul la o intrebare, striga: Contest!, iar cartonasul se pune in dreptul sau. Contestatiile se dezbat la finalul fiecarui tur si, in functie de rezultat, Chestionatul castiga sau pierde cartonasele contestate.

6. Dupa incheierea fiecarui tur, cutia de intrebari WTF? se muta catre stanga, iar Chestionatul devine cel ce adreseaza intrebarile jucatorului din stanga sa.

7. Jocul se incheie odata cu atingerea limitei de timp stabilita initial. Jucatorul care a castigat cele mai multe cartonase, castiga jocul.

Alege WTF? pentru petreceri amuzante si descopera care dintre prietenii tai are cea mai mare putere de convingere si poate blufa cu usurinta, dand impresia ca le stie pe toate!

Jocul Wtf? este tradus, adaptat si distribuit in Romania de catre Giftology/ Gameology.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie15 x 8 x 8 cm
  • Greutate400 g
  • Materialcarton, plastic
  • Numar de jucatori3-8
  • Durata estimata de joc30+ minute
  • Instructiuni si elemente joc inlimba romana
  • Varsta recomandata+18 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK