Joc Newton

  • Joc Newton

Vei reusi sa iti treci numele pe lista marilor oameni de stiinta ai secolului 18?

Fii primul care evalueaza acest produs.

219 Lei(incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 04.04.2020. Cost livrare: GRATUIT

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Newton este un joc de strategie complex in care ai ocazia sa traiesti si sa te dezvolti in perioada marilor descoperiri stiintifice din secolul 18! Pe parcursul jocului, vei vizita universitati, vei face experimente, te vei plimba prin tinuturile antice, iti vei gasi diverse ocupatii pentru a castiga bani pentru a iti sustine studentii si vei citi. Vei citi foarte mult... Pentru a iti forma o reputatie in randul oamenilor de stiinta e nevoie de foarte multa munca, dupa cum stii.

Jocul Newton contine 1 Harta a Europei din secolul 18, 1 tabla Progrese, 4 table personale de joc, 10 piese Obiective, 10 piese Inventii, 10 piese Specializari, 10 piese Dezvoltare, 12 piese Venituri, 4 piese Tratament, 7 piese Orase, 6 piese Universitati, 3 piese Tinuturi Antice, 18 jetoane Bonus, 32 Monede (cu valorile 1 si 5), 20 Potiuni, 48 piese Rafturi de carti, 69 cartonase Actiune, 20 cartonase Maestru, 4 Oameni de stiinta, 16 Studenti, 48 cuburi Calatorii, 8 Indicatori, 1 jeton Primul jucator, 4 cartonase Rezumat si instructiuni de joc in limba engleza.

Oameni de stiinta precum Galileo Galilei, Copernic, Kepler, Bacon si, bineinteles, Sir Isaac Newton au scris istoria Revolutiei stiintifice, iar prin ideile lor au contribuit la cunoasterea lumii. Anii 1700 au reprezentat o perioada prielnica descoperirilor stiintifice si a inventiilor. Jocul Newton iti ofera sansa sa contribui la progresul stiintific din acea vreme, folosindu-te de oportunitatile oferite de elementele componente ale jocului.

Newton consta in jucarea a 6 runde de cate 5 ture.

In fiecare runda, jucatorii intreprind cate 5 Actiuni, ce pot fi de mai multe tipuri: Munca (Work), Tehnologie (Technology), Calatorie (Travel), Invatare (Study) si Lectii (Lessons). Fiecare Actiune poate aduce avantaje si puncte pe diverse table de joc. De exemplu, daca un jucator a intreprins o Actiune de tipul Calatorie (Travel), el va putea plasa cuburi calatorie pe Harta, semnificand un progres in vizitarea de universitati, orase si tinuturi antice din Europa. Daca un jucator intreprinde de mai multe ori acelasi tip de Actiune, el va deveni expert in acel domeniu.

In plus, jucatorii pot realiza si diverse Actiuni rapide. Cumpararea de Potiuni, atragerea de noi studenti carora sa le predea sau cresterea valorilor Actiunilor, sunt lucruri pe care le pot obtine in schimbul monedelor si prin care se pot dezvolta.

Pe parcursul jocului, jucatorii pot folosi si cartonasele Maestru. In acest caz, marii oameni de stiinta ai vremii precum Newton, Galileo, Brahe, Copernic, Boyle si multi altii le pot veni in ajutor. De exemplu, daca un jucator foloseste cartonasul Galileo Galilei, el va putea intreprinde gratuit o Actiune de tip Calatorie, inaintand pe tabla de joc.

Dupa incheierea celor 6 runde, jucatorii isi calculeaza punctele obtinute, castigatorul jocului fiind cel care obtine cel mai mare punctaj.

In cazul jocului Solo, Newton contine un tabel cu punctaje si, in functie de rezultatul obtinut, iti va reveni un titlu, de la Analfabet (Illiterate) la Legenda in domeniul stiintei (Science Legend).

Alege Newton, un joc in care nu exista o singura cale in a iti scrie numele in istorie!

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie32 x 22 x 7 cm
  • Greutate1460 g
  • Materialcarton, plastic
  • Instructiuni si elemente joc inlimba engleza
  • Durata medie de joc90 minute
  • Numar de jucatori1-4
  • Varsta recomandata+14 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK