Joc de societate Batalia Cuplurilor

  • Joc de societate Batalia Cuplurilor

Esti pregatit sa castigi? Cu noul joc de societate Batalia Cuplurilor, poti demonstra cat de bine va potriviti!

179 Lei(incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 24.02.2018. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Pentru prima data pe piata din Romania, primul joc de societate dedicat cuplurilor. Ceea ce il face si mai interesant este faptul ca sunt doua variante de joc, folosind o singura tabla (are doua parti). Poate fi jucat atat de un singur cuplu, cat si varianta cuplu contra altor cupluri. Condimenteaza-ti relatia cu noul joc de societate Batalia Cuplurilor. Alunga monotonia serilor de weekend si provoaca-ti prietenii sa participe intr-o batalie inedita. 

Batalia Cuplurilor este cel mai bine vandut joc de societate in Polonia, in anul 2017. Insa conceptul acestuia este creat special pentru adulti, fiind interzis minorilor. Include numeroase caricaturi si sarcini de indeplinit care vor provoca amuzamentul jucatorilor.

Obiectivul jocului este de a strange cat mai multe jetoane Cupidon.

Cum se joaca? Versiunea 1: Jocul il va incepe femeia din cuplul care este impreuna de cel mai putin timp, iar jucatorii vor inainta cate o pozitie atunci cand le vine randul. Urmeaza celelalte partenere din cuplurile participante, iar dupa ce termina acestea, le vine randul barbatilor, in aceeasi ordine. Fiecare dintre participanti isi pozitioneaza pionul pe una din cele doua diagonale, scopul este sa se ajunga in mijlocul tablei de joc. Se trage o carte si se urmeaza instructiunile in functie de culoarea casutei in care se afla. Daca porunca este indeplinita corect, cuplul primeste 1 jeton Cupidon.

Versiunea 2: Aceasta versiune a jocului presupune ca adversarul sa citeasca instructiunile de pe cartile extrase de celalalt jucator. Participantii muta pionii spre centru cate o pozitie si urmeaza instructiunile cartilor extrase. Regulile sunt similare celor din versiunea 1. Pentru fiecare raspuns corect jucatorul primeste 2 jetoane Cupidon. Ca recompensa, daca un jucator il ajuta pe celalalt sa castige 2 jetoane, va primi si acesta 1 jeton Cupidon.

Toate piesele constituente sunt realizate din materiale de calitate foarte buna. Pachetul include toate elementele de care are nevoie un jucator pentru a duce la bun sfarsit jocul – clepsidra pentru cronometrat, tabla pentru scris, marker pentru tabla si inclusiv o bucata de material pentru a sterge tabla.

Jocul include: o tabla cu doua fete de joc, 8 pioni, 55 de carti "Cat de bine ne cunoastem", 55 de carti "Ne gandim la acelasi lucru?", 55 de carti "Ghiceste ce desenez", 55 de carti "Despre ce crezi ca vorbesc?", 64 jetoane Cupidon, 6 jetoane castigatoare (pentru jocul in cuplu), o clepsidra, 2 table pentru desenat, 1 tabla "Invarte sticla", 2 markere, o bucata de material pentru sters tablele pentru desenat, 48 de vouchere (pentru jocul in cuplu), instructiuni de joc.

Cu jocul de societate "Batalia cuplurilor", experimentezi lucruri noi, menite sa dinamizeze relatia. Incepand cu lucruri esentiale, precum cat de bine va cunoasteti, pana la descifrarea desenelor din task-urile jocului. Transforma serile banale, in nopti amuzante alaturi de partener sau alte cupluri.  

Cerintele de pe cartonase iti provoaca imaginatia, iar caricaturile sunt un plus aduse jocului, acestea fiind realizate de celebrul caricaturist Andrzej Mleczko.

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie 29.5 x 29.5 x 7 cm
  • Dimensiuni tabla 46.5 X 28 cm
  • Greutate 1200 g
  • Material plastic si carton
  • Instructiuni si elemente joc in limba romana
  • Numar de jucatori1-4 cupluri sau 2 jucatori
  • Varsta recomandata+18

Review-uri (1)

Adaugat de catre:
Cristi
acum 15 zile
Wow....in sfarsit un joc diferit fata de ce exista pe piata!

Recent vizualizate

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK