Joc Cluedo - Harry Potter

  • Joc Cluedo - Harry Potter

Rezolva misterele de la Hogwarts ca un adevarat vrajitor. 

Fii primul care evalueaza acest produs.

159 Lei(incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 20.01.2018. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Esti mare fan al cartilor si filmelor ce il au ca personaj principal pe micul vrajitor Harry Potter? Cu siguranta trebuie sa incerci noul joc Cluedo - Harry Potter.

Cu ajutorul acestui joc poti intra in lumea magica de la Hogwards si sa descoperi misterul unei vraji ce a fost efectuata asupra Scolii de Magie. E posibil sa fie Harry, Ron Hermione, Ginny, Luna sau Neville. In ce camera s-a intamplat totul si, cel mai important, ce vraja a folosit, tot tu trebuie sa descoperi!

Cluedo este un board-game ce a fost creat in anul 1950, de britanicul Anthony E. Pratt. El poate fi jucat de minim 2, maxim 6 jucatori si are ca scop rezolvarea unor crime, ajutandu-te sa devii un adevarat detectiv. Jocul contine: o tabla de joc, un plic pentru a ascunde detaliile crimei, un carnetel pentru detectivi, 6 pioni - personaje, 21 cartonase negre, 13 cartonase rosii cu bonusuri, 6 forme de arme si doua zaruri.

Cum se joaca:

1. Se aseaza cele 6 arme si cele 6 personaje in mijlocul tablei de joc (chiar si atunci cand sunt mai putin de 6 jucatori).

2. Fiecare jucator isi alege un personaj din lista de suspecti, pe care il va interpreta.

3. Cartonasele negre se separa pe categorii (arme, suspecti, camere) si se amesteca separat. Din fiecare dintre acestea se alege, la intamplare si fara ca niciun jucator sa stie ce s-a extras, cate un cartonas din fiecare, iar cele 3 cartonase se introduc ulterior in plicul galben, acestea constituind scena crimei. Cartonasele negre ramase se amesteca impreuna si se impart apoi in mod egal jucatorilor si vor ramane secrete.

4. Fiecarui jucator i se imparte cate o pagina din carnetelul pentru detectivi, pe care va trebui sa-si noteze camerele, personajele si armele care, in urma unor intrebari, nu sunt implicate in crima.

5. Primul jucator care incepe este cel ce are un numar mai mare pe zaruri.

6. Atunci cand este randul tau, arunca zarurile, muta si intra intr-o camera.

7. Odata intrat in camera, poti sa pui o intrebare Cluedo celorlalti jucatori (despre un suspect, o arma si camera in care tocmai ai intrat). In urma acestei intrebari, poti afla diferite raspunsuri legate de crima. De exemplu: daca un alt jucator detine un personaj, o arma sau o camera despre care ai intrebat, iti vei nota pe foaia de indicii, eliminand din variantele de ipoteze.

8. Pe parcursul jocului vei elimina suspecti, camere si arme si vei reusi sa afli cine, unde si cu ce a produs crima.

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie 40 x 27 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla 50.5 x 50.5 cm
  • Greutate 1200 g
  • Material plastic, carton si sticla
  • Instructiuni si elemente joc in limba engleza
  • Numar de jucatori2+
  • Varsta recomandata8+

Recent vizualizate

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK