Joc 20 Second Showdown

  • Joc 20 Second Showdown

Castiga competitia pe echipe din jocul 20 Second Showdown!

Fii primul care evalueaza acest produs.

109 Lei

85 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 13.07.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Descopera 20 Second Showdown, un joc de societate pe echipe care iti testeaza spiritul competitiv in indeplinirea unor provocari fulger!

Jocul include 198 cartonase cu cate 2 Provocari, 2 cartonase Ajutor, 1 clepsidra cool, 2 stafete, instructiuni de joc in limba romana.

Pentru a castiga, trebuie sa faci parte din echipa ce castiga prima 3 runde ale jocului. Castigarea unei runde consta in realizarea provocarilor, inainte de a se scurge nisipul din clepsidra.

Pregatirea jocului:

1. Impartiti-va in 2 echipe si asezati-va fata in fata. Stabiliti care dintre jucatori va incepe jocul pentru fiecare echipa si impartiti-le cate o stafeta.

2. Alegeti un arbitru, care sa nu faca parte din cele doua echipe. Rolurile arbitrului pe parcursul jocului: alege provocarile pentru echipe, intoarce si reseteaza clepsidra, decide daca sarcinile sunt indeplinite corect.

3. Arbitrul aranjeaza clepsidra, astfel incat fiecare echipa sa aiba „nisip” timp de 20 de secunde.

4. Puneti clepsidra pe o parte si invartiti-o. Capetele clepsidrei, una albastra si cealalta galbena, vor stabili culorile echipelor. Echipa dinspre capatul albastru va fi Echipa Albastra, iar echipa dinspre capatul galben va fi Echipa Galbena.

5. Impartiti fiecarei echipa cate un cartonas „Ajutor!”. Acest tip pe cartonas va putea fi folosit doar o singura data pe parcursul unei runde, de un jucator care nu reuseste sa rezolve singur o provocare.

Regulile jocului:

1. Incepe Echipa Albastra. Arbitrul intoarce clepsidra cu capatul albastru orientat in sus si citeste o provocare. Jucatorul din echipa care detine stafeta, incearca sa realizeze provocarea in cel mai scurt timp posibil. El poate fi ajutat de coechipieri doar daca scrie pe cartonas acest lucru sau daca foloseste cartonasul „Ajutor”. Dupa indeplinirea provocarii, jucatorul preda stafeta urmatorului jucator din echipa sa.

2. Urmeaza Echipa Galbena. Arbitrul intoarce clepsidra cu capatul galben orientat in sus si citeste o provocare. Jucatorul care detine stafeta in aceasta echipa incearca sa realizeze provocarea in cel mai scurt timp posibil, fiind ajutat de coechipieri doar daca provocarea prevede acest lucru sau daca foloseste cartonasul „Ajutor” alocat rundei.

3. Jocul se reia cu Echipa Albastra, cu urmatorul jucator, apoi se continua cu alternarea echipelor in indeplinirea provocarilor.

4. Runda se incheie in momentul in care una dintre echipe ramane fara nisip in clepsidre. Castigatoarea rundei este echipa care inca mai are nisip in clepsidra.

5. Se va incepe o noua runda, in acelasi mod.

6. Echipa care castiga 3 runde, este incoronata campioana jocului 20 Second Showdown!

Jocul este potrivit pentru persoanele care adora competitiile si jocurile pe echipa! Alege pentru tine si prietenii tai un joc rapid, cu provocari trasnite!

Sa inceapa competitia 20 Second Showdown!

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie27 x 20 x 6 cm
  • Materialcarton, plastic
  • Instructiuni si elemente joc inlimba romana
  • Numar de jucatori5-20
  • Varsta recomandata+10 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK