Set joc Top Trumps Harry Potter Witches & Wizards

  • Set joc Top Trumps Harry Potter Witches & Wizards

Descopera editia de colectie Harry Potter 30 Witches & Wizards a jocului Top Trumps!

Fii primul care evalueaza acest produs.

59 Lei

49 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 08.06.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

30 de cartonase cu vrajitori si vrajitoare, plus inca 2 cartonase de colectie supriza, design exceptional al cutiei de depozitare, cerneala fosforescenta folosita pentru anumite elemente de pe cartonase pentru un efect terifiant si multe detalii despre personajele tale preferate din Harry Potter! Toate acestea se regasesc intr-un singur joc: Top Trumps Harry Potter Witches & Wizards, depozitat intr-o mini valiza ce va starni invidia oricarui alt fan.

Pe parcursul jocului, vei porni competitia vrajitorilor si vrajitoarelor de pe cartonase care se vor intrece in detalii precum cine s-a inscris primul la Hogwarts, cine are cea mai lunga bagheta magica sau cine este mai infricosator. Cele 5 categorii de competitie de pe cartonase sunt: Primul an la Hogwarts (First Year at Hogwarts), Arborele genealogic (Family Tree), Lungimea baghetei magice (Wand Length), Gradul de infricosare (Fear Factor) si Punctajul Top Trumps (Top Trumps Rating).

In plus, pe fiecare cartonas cu personaje vei gasi si cele mai importante detalii despre personajul respectiv, o scurta prezentare pe care ar trebui sa o stie orice fan al universului Harry Potter!

Descopera toate cele 30 de personaje de pe cartonase. Noi iti putem numi doar cateva: Harry Potter, Dumbledore, Sirius Black, Voldemort si Bellatrix Lestrange.

Alege acest Set joc Top Trumps Harry Potter Witches & Wizards pentru a te bucura oriunde si oricand jocul de cartonase cu personajele tale preferate!

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie16 x 20 x 8 cm
  • Greutate400 g
  • Materialcarton, plastic, metal
  • Instructiuni si elemente joc inlimba engleza
  • Numar de jucatori2-4
  • Varsta recomandata+6 ani
  • Produs licentiatHarry Potter

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK