Set 10 jocuri cutie lemn

  • Set 10 jocuri cutie lemn

Nu te multumi cu un simplu joc, ci alege un Set 10 jocuri cutie lemn, perfect pentru a lega prietenii sau pentru a petrece un timp minunat in familie.

Fii primul care evalueaza acest produs.

119 Lei(incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Imbogateste-ti colectia printr-un Set 10 jocuri, depozitate intr-o cutie de lemn deosebita.

Setul cuprinde o gama variata de jocuri pe placul tuturor: Sah, Table, Dame, Mancala, Marocco/ Pick-up Sticks/ Mikado, Tintar/ Mill/ Nine Men`s Moris, X si 0/ Tic-Tac-Toe/ Noughts & Crosses, Mind Magic, Sah Chinezesc si Roll'Em/ Insanity.

Daca te-ai plictisit sa joci la nesfarsit acelasi joc, este timpul, deci, sa faci o schimbare cu acest set de jocuri pentru toate preferintele. Cele 10 jocuri, incluse intr-o superba cutie de lemn de mahon, vor face diferenta in ceea ce priveste calitatea superioara a modului in care au fost finisate, fiind potrivite pentru o seara distractiva in familie sau intre prieteni, 

Incearca-le! Le vei indragi, cu siguranta, si vei starni curiozitatea prietenilor. Aduna-ti prietenii si initiaza o seara placuta si relaxanta de jocuri.

Jocul contine o cutie cu tabla de joc cu doua fete, accesoriile aferente celor 10 jocuri, precum si instructiunile. Tavita din interiorul cutiei depoziteaza toate piesele de joc atunci cand nu sunt folosite. 

Descopera toate cele 10 jocuri diferite dintr-o singura cutie! 

Detalii tehnice:
  • Material cutielemn de mahon
  • Dimensiuni cutie33.5 x 35.5 x 10.5 cm
  • Dimensiuni tabla30 x 30 x 7 cm
  • Numar jucatori2-6
  • Instructiuni si elemente joc inlimba engleza
  • Varsta recomandata+14 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK