Puzzle 500 piese - Atmosfera anilor 1970

  • Puzzle 500 piese - Atmosfera anilor 1970

Descopera un puzzle care reflecta unele dintre cele mai importante momente ale anilor `70!

Fii primul care evalueaza acest produs.

60 Lei

50 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 16.07.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Puzzle-ul este perfect pentru nostalgicii anilor 1970. Prin asamblarea acestui puzzle de 500 piese, puteti descoperi momente care au marcat istoria: politice, artistice si tehnologice.

Printre evenimentele politice importante se numara trecerea Marii Britanii la sistemul decimal in 1971, aderarea Regatului Unit la Uniunea Europeana in 1973 sau chiar Jubileul de argint al Reginei Elisabeta a II-a.

Lansarea si utilizarea modelului revolutionar de avion Boeing 747 la inceputul anilor 1970, si a celui supersonic, Concorde, in 1976, sunt doar cateva dintre reusitele in materie de tehnologie.

De asemenea, anii `70 au fost marcati de artisti precum Michael Jackson, Abba, Sex Pistol si de lansarea seriei de filme SF Star Wars, publicul fiind deja unul entuziast fata de acest gen datorita seriei Star Trek, difuzata in anii `60.

Asamblati puzzle-ul si redescoperiti momentele importante din istoria anilor 1970!

Piesele de puzzle sunt realizate in totalitate din hartie reciclata, de o calitate excelenta, si sunt depozitate intr-o deosebita cutie de carton. Pachetul include si un poster, care ajuta la asamblarea mai usoara a puzzle-ului.

Imaginea puzzle-ului a fost realizata de Robert Opie, un ilustrator celebru, pasionat de colectionarea de jucarii, reviste, suveniruri, obiecte de decor si multe altele. Opie este interesat de schimbarile in materie de produse alimentare, transport, media, schimbarile aduse de cele doua razboaie mondiale si de emanciparea graduala a femeilor.  Colectia sa este expusa in Londra la The Museum of Brands, Packaging and Advertising.

Detalii tehnice:
  • Dimensiuni cutie17 x 17 x 8 cm
  • Numar piese puzzle500
  • Dimensiuni puzzle asamblat34 x 49 cm
  • Materialcarton
  • Varsta recomandata+3 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK