Khet 2.0 - joc laser

  • Khet 2.0 - joc laser
  • Anubis
  • Sfinxul

Joc de strategie cu lasere. Scopul jocului este ca piesele sa reflecte raza ta laser astfel incat sa loveasca o anumita piesa a adversarului.

Fii primul care evalueaza acest produs.

199 Lei(incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Daca te-ai plictisit de sah si cauti urmatoarea provocare in materie: Khet se bazeaza pe logica si strategie. In plus, utilizeaza un laser! Regulile jocului sunt extrem de simple, dar jocul poate oferi nenumarate ore de distractie.

Practic, Khet utilizeaza 5 tipuri de figurine de joc, venite direct din lumea antica egipteana, fiecare avand doua, una sau nicio fata cu oglinda. La fiecare pas din joc, una dintre aceste figurine se poate deplasa o casuta in toate directiile sau roti la 90 de grade. In plus fata de acestea, fiecare jucator poseda o figura cu un laser, aceasta putandu-se doar roti. Fiecare tur de joc se incheie cu jucatorul tragand cu laserul, acesta fiind reflectat din oglinda in oglinda de catre piesele de pe tabla. Daca raza laser ajunge pe o piesa fara oglinda, aceasta este imediat scoasa din joc. Scopul final al jocului este sa luminezi faraonul adversarului, in timp ce ti-l protejezi pe al tau.

In cadrul instructiunilor de joc vei gasi un set de pozitii de start ale pieselor pe tabla de joc, dar poti sa-ti lasi imaginatia libera pentru a crea noi provocari in joc.

Raza laser in sine nu va fi vizibila (pozele sunt cu titlu exemplificativ), doar punctul final poate fi vazut. Evident, se poate modifica mediul de joc (adaugand fum/ceata, cel mai simplu generator fiind tigara) care sa faca vizibila si raza in sine, accentuand efectul.

Giftology este unic distribuitor autorizat exclusiv Khet pentru Romania.

Detalii tehnice:
  • Dimensiuni tabla46 x 37 cm
  • Baterii2 x CR2032 (incluse)

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK