Kendama GRIP K

  • Kendama GRIP K

Gama de modele Kendama Grip K este originala, cu vopsea grip, omologata pentru competitii. Material, dimensiuni si greutate conform standardelor oficiale.

Fii primul care evalueaza acest produs.

109 Lei (incl. TVA)
Data estimata de livrare: 23.03.2019. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Kendama Grip K are la baza modelul Play Pro K, dar ce o diferentiaza este vopseaua cauciucata care acopera bila acestei jucarii faimoase, dezvoltata special de Kendama Europe. 

Combinatia dintre echilibrul perfect al Kendamei Play Pro K si grip-ul lipicios va permite jucatorilor sa dezvolte noi trucuri la care nici nu au visat. In plus, Kendama Grip K are un design foarte atragator, cu aspect mat.

Kendama Grip K este un brand premium produs de catre prima companie Kendama din Europa: Kendama Europe.

Kendama este un joc de indemanare ce provine din radacinile culturii japoneze ("Ken"=sabie, "Dama"=minge, sfera) si promite sa incite intelectul, imaginatia si ambitia fiecarui utilizator.

Aparent simplu de manuit, Kendama este un joc provocator si presupune aruncarea si prinderea unei mingi de lemn in anumite cavitati ale suportului din lemn. Cupele au diferite dimensiuni si pozitii, fiecareia fiindu-i atribuit un nivel de dificultate.

Toate modelele sunt construite pentru a fi folosite atat in timpul liber, cat si la nivel de competitii. Pentru a crea forma perfecta pentru balansul ideal, in constructia Kendama s-a folosit lemn de fag de cea mai buna calitate.

Pachetul include si ata de schimb.

Detalii tehnice:
  • Dimensiuni manerinaltime - 185 mm, lungimea corzii - 400 mm, greutate - 75 g
  • Dimensiuni biladiametru - 60 mm, greutate - 75 g
  • Greutate totala (inclusiv ambalaj)200 g
  • Materiallemn de fag
  • Vopseagrip
  • Varsta recomandata+7 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK