Joc Monopoly - Game of Thrones

  • Joc Monopoly - Game of Thrones

Bucura-te de magia serialului Game of Thrones si cucereste Westerosul cu ajutorul jocului Monopoly.

Fii primul care evalueaza acest produs.

179 Lei(incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 24.02.2018. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Game of Thrones este unul dintre cele mai de succes seriale din intreaga lume. Acesta este inspirat din cartile scrise de George R. R. Martin, "The Song of Ice and Fire". 

Actiunea serialului se petrece in Westeros, un taram imaginar in care verile si iernile dureaza decenii intregi. Personajele serialului se remarca printr-un caracter puternic, ambitie si, mai presus de orice, printr-o foame de putere.

Principalele familii in jurul carora se petrece intreaga actiune sunt: Stark, Lannister si Targaryen. 

Pionii jocului sunt reprezentativi serialului: Tronul de Fier, Coroana, Direwolf (lupul este imaginea casei Stark), Corbul cu trei ochi, Oul de dragon (Dragonul este imaginea casei Targaryen) si White Walker (marele dusman din Nord).

Cu noul joc Monopoly - Game of Thrones poti calatori prin Westeros, King's Landing si Castle Black, poti cumpara proprietati si iti poti face prieteni precum Jon Snow, Daenerys Targaryen sau Tyrion Lannister. Ai grija la taxe si la inchisoare! Nu ai vrea sa te opresti din pregatirea pentru iarna periculoasa in timp ce adversarii tai cuceresc tinutul... 

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acesta joc necesita mai mult de doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla in functie de suma numerelor de pe zaruri si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jocului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie26.7 x 40 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla28.5 cm
  • Greutate1200 g
  • Materialplastic, carton si sticla
  • Instructiuni si elemente joc inlimba romana
  • Numar de jucatori2+
  • Varsta recomandata+18

Recent vizualizate

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK