Joc Cluedo - Dracula

  • Joc Cluedo - Dracula

Bine ai venit la Castelul Bran! Esti asteptat sa rezolvi misterul unei crime...

159 Lei

99 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 07.08.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Paseste in castel si ia parte alaturi de prietenii tai la o poveste interesanta pentru a rezolva impreuna o crima misterioasa. Irina Cantemir, o servitoare de la Castelul Bran, a fost ucisa, iar victima nu prezenta decat o rana mica pe gat. O fi renascut Dracula, dupa cum se tem satenii?

Nu rata ocazia de a lua parte la investigatia din Cluedo Dracula, cercetand suspectii, armele si incaperile Castelului Bran si de a raspunde la intrebarile: CINE a ucis-o pe Irina Cantemir? UNDE a avut loc crima? CE arma a fost folosita?

Pachetul include: tabla de joc, 6 pioni colorati, 6 arme in miniatura (funie, teava de plumb, pumnal, cheie franceza, sfesnic si revolver), 6 cartonase cu suspecti, 6 cartonase cu arme, 9 cartonase cu locatii, 1 carnetel de detectiv cu foi special create pentru indicii, plicul Caz Rezolvat si 2 zaruri.

Regulile jocului:

1. Alegeti-va cate un pion colorat si asezati-l pe tabla de joc, in locul destinat personajului. Toti pionii vor fi asezati pe tabla de joc, chiar si in cazul in care sunt mai putin de 6 jucatori, intrucat toti sunt suspecti.

2. Plasati fiecare dintre cele 6 arme in locatii diferite de pe tabla. Alegeti oricare 6 din cele 9 locatii.

3. Sortati cartonasele in 3 categorii: suspecti, locatii si arme. Amestecati bine fiecare pachet de cartonase individual si asezati-le cu fata in jos pe suprafata de joc. Apoi, luati cartonasul de deasupra fiecarui pachet si puneti-l in plicul Caz Rezolvat, fara ca niciunul dintre jucatori sa vada cartonasele. Plicul acum contine raspunsul la cele 3 intrebari: Cine? Unde? Cu ce arma?

4. Plasati plicul Caz Rezolvat in mijlocul tablei de joc.

5. Amestecati restul cartonaselor si impartiti-le pe toate jucatorilor, cu fata in jos, in ordinea acelor de ceasornic. Nu conteaza daca un jucator primeste mai multe cartonase decat ceilalti. Acum fiecare jucator se uita la cartonasele din mana sa - acestea sigur nu pot fi in plicul Caz Rezolvat, deci nu sunt implicate in crima!

6. Luati fiecare cate o foaie din carnetelul de detectiv. Aveti grija ca nimeni sa nu va vada notitele de pe ea si marcati suspectii, armele si locatiile din mana voastra.

7. Jucatorul care o interpreteaza pe doamna Vladimirescu (pionul rosu) va incepe jocul. Jocul continua cu jucatorul din stanga sa. Fiecare jucator, atunci cand ii vine randul, poate fie sa isi mute pionul in functie de numarul afisat la aruncarea celor doua zaruri, fie sa foloseasca scurtaturile din camerele in care a intrat deja. Incearca sa mergi in locatii diferite de fiecare data cand iti vine randul.

8. Arunca zarurile si muta pionul in functie de numarul de spatii pe care l-ai dat. Poti muta pionii orizontal, vertical, inainte sau inapoi, schimband directia, fara a ajunge pe aceeasi casuta in acelasi tur sau pe un spatiu ocupat de un alt jucator.

9. Imediat ce ai intrat intr-o locatie, trebuie sa emiti o acuzatie. Pe tot parcursul jocului, emiterea de acuzatii te va ajuta, prin procesul de eliminare, sa descoperi care sunt cele 3 cartonase din interiorul plicului Caz Rezolvat.

10. Cand crezi ca ti-ai dat seama care sunt cele trei cartonase din plicul Caz Rezolvat, atunci cand iti vine randul, poti sa faci acuzatia finala.

11. Daca acuzatia ta este in totalitate corecta, adica toate cartonasele mentionate de tine sunt in plic, inseamna ca ai rezolvat cazul si ai castigat jocul. Arata cartonasele din plic celorlalti jucatori si bucura-te de victorie!

Alege-ti personajul preferat si afla care dintre cele 6 personaje suspecte au comis crima! Descopera si unde si cu ce arma a fost ucisa Irina Cantemir pentru a deslusi intreg misterul de la castel!

Cluedo Dracula este bilingv, cu elemente de joc si instructiuni in limba romana si engleza. Jocul a fost realizat in parteneriat cu Castelul Bran, locatiile de pe tabla de joc fiind inspirate de elemente reale din acest indragit castel.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie40 x 27 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla50.5 x 50.5 cm
  • Greutate1200 g
  • Materialplastic, carton si sticla
  • Instructiuni si elemente joc inlimba romana si engleza
  • Numar de jucatori2-6
  • Varsta recomandata+8 ani

Review-uri (1)

Adaugat de catre:
Iulian
acum 1 an
Super tare

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK