Geomag Mechanics 33 piese - Carusel

  • Geomag Mechanics 33 piese - Carusel

Construieste-ti un mic carusel care se va invarti asemenea unui titirez si te va ajuta sa inveti cat mai multe despre mecanica.

Fii primul care evalueaza acest produs.

79 Lei

69 Lei (incl. TVA)

Ultima bucata in stoc. Data estimata de livrare: 07.08.2020. Cost livrare: 15 LEI

Only 1 left

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Geomag Mechanics 33 piese - Caruselul este ideal pentru copii deoarece construirea lui ii ajuta sa-si dezvolte dexteritatea si concentrarea. Totodata, acesta combina distractia cu anumite teorii stiintifice. Caruselul se construieste foarte usor, conform instructiunilor. Spectaculozitata caruselului consta in faptul ca se poate invarti asemenea unui titirez. 

Setul este format din 4 betisoare de culoare albastra cu magneti la ambele capete, 10 bile de otel si 19 accesorii colorate din plastic.

Formele 3D se realizeaza prin unirea betisoarelor magnetice cu bilele de otel. Lungimea unui betisor este de 5.8 cm. 

Te poti distra singur sau impreuna cu prietenii cu ajutorul acestui set Geomag. 

Intrucat piesele contin magneti, este recomandat sa le tineti departe de obiectele sensibile la magneti, cum ar fi: carti de credit, calculatoare, dispozitive magnetice, stimulatoare cardiace. Bilele, in schimb, nu contin magneti. De asemenea, se recomanda depozitarea acestui set in locuri ferite de umezeala. 

Produsele Geomag sunt realizate in Elvetia. Creatorii au dorit sa revolutioneze industria constructiilor 3D prin realizarea unui nou set de constructie care sa puna la incercare dexteritatea, imaginatia si concentrarea. 

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie20.5 x 5 x 16.5 cm
  • Materialplastic, otel, magnet
  • Varsta recomandata+5 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK