Geomag Black & White 68 piese

  • Geomag Black & White 68 piese

Set de constructie cu elemente magnetice in 2 culori: alb si negru.

Fii primul care evalueaza acest produs.

159 Lei(incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Cauti o modalitate noua si inedita de a combina invatatul cu distractia? Iti este greu sa retii anumite teorii doar citindu-le si crezi ca punandu-le in aplicare le poti invata mai usor? Gama Geomag te ajuta sa inveti atat fizica cat si geometrie in spatiu, in timp ce te distrezi incercand numeroase combinatii de forme. 

Joaca-te si invata, in acelasi timp, cu Geomag Black & White. Piesele albe si negre ii ofera o eleganta aparte, iar constructiile realizate pot fi folosite si ca obiect decorativ pentru biroul sau camera ta.

Setul este format din 24 betisoare albe care au magneti la ambele capete, 20 bile de otel, 12 platforme negre triunghiulare din plastic, 10 platforme negre patrate din plastic si 2 platforme negre pentagonale din plastic.

Formele 3D se realizeaza prin unirea betisoarelor magnetice cu bilele de otel. Lungimea unui betisor este de 5.8 cm. Bilele nu contin magneti.

Te poti distra singur sau impreuna cu prietenii cu ajutorul noului Geomag. 

Intrucat piesele contin magneti, este recomandat sa le tineti departe de obiectele sensibile la magneti, cum ar fi: carti de credit, calculatoare, dispozitive magnetice, stimulatoare cardiace. De asemenea, se recomanda depozitarea acestui set in locuri ferite de umezeala. 

Produsele Geomag sunt realizate in Elvetia. Creatorii au dorit sa revolutioneze industria constructiilor 3D, realizand un nou set de constructie care sa puna la incercare dexteritatea, imaginatia si concentrarea. 

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie31.5 x 20.5 x 5 cm
  • Materialplastic, otel, magnet
  • Varsta recomandata+5 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK