Yoyo CzechPoint

  • Yoyo CzechPoint

Yoyo-ul CzechPoint este realizat in intregime din metal si are un design spectaculos. 

Fii primul care evalueaza acest produs.

249 Lei (incl. TVA)
Data estimata de livrare: 10.12.2019. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

CzechPoint este un yoyo unresponsive, realizat in intregime din metal. Designul acestuia ii apartine japonezului Kentaro Kimura si ii este dedicat prietenului sau ceh, Vashek Kroutil. CzechPoint are o forma foarte simpla si eficienta, fiind foarte confortabil de jucat cu el si foarte usor de manevrat. Fiecare CzechPoint vine insotit de un rulment si o ata de rezerva.

Alegerea primului yoyo este foarte importanta. Jocul de yoyo poate fi destul de complicat la inceput, de aceea trebuie sa incepi cu cel mai potrivit pentru tine. Yoyo-urile sunt impartite in trei categorii: pentru incepatori, pentru avansati si pentru looping. Cele pentru incepatori sunt “sensibile” sau responsive (ele se rotesc dar se intorc rapid in urma unei simple miscari a mainii), ceea ce este crucial in invatarea elementelor de baza ale jocului. Yoyo-urile pentru avansati sau unresponsive sunt mai greu de folosite, ele nu se intorc doar printr-o simpla miscare a mainii ci trebuie realizat un anumit trick. 

Compania YoYoFactory® a fost fondata in 2003 de superstarul YoHans (Hans Van Dan Elzen) avand ca scop crearea si dezvoltarea unor tehnologii patentate pentru a transforma Yoyo-ul intr-o experienta cat mai placuta.

In prezent YoYoFactory® produce cele mai bune Yoyo-uri din lume atat pentru jucatorii profesionisti, pentru detinatorii de recorduri mondiale, pentru campionii nationali si mondiali, cat si pentru jucatorii incepatori sau amatori. In oricare categorie te-ai incadra, YoYoFactory® are Yoyo-ul perfect pentru stilul sau indemanarea ta.

Pentru mai multe modele de yoyo, mai multe informatii despre stiluri de joc si sfaturi utile, intrati pe Magazinul oficial YoYoFactory by Giftology - www.yoyo-factory.ro

Detalii tehnice:
  • Tip yoyounresponsive
  • Materialmetal
  • Marimestandard
  • Greutate66.2 g
  • Diametru56 mm
  • Latime43.1 mm
  • Varsta recomandata+8 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK