Puzzle in cutie metal 500 piese - Dulciurile anilor 1960

  • Puzzle in cutie metal 500 piese - Dulciurile anilor 1960

Construieste puzzle-ul pentru a descoperi brandurile de dulciuri ale anilor `60!

Fii primul care evalueaza acest produs.

60 Lei

50 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 07.04.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

In timpul anilor `60, marcati de stilul de dans swing, se contura o perioada de dezvoltarea a unor gusturi sofisticate. Astfel, ciocolata After Eight sau Marathon (redenumita Snickers in 1989), erau la mare cautare.

Descopera brandurile de dulciuri ale anilor 1960 in timp ce construiesti acest (delicios) puzzle de 500 de piese! Bineinteles, pentru a te indulci si la propriu, poti pune cateva bomboane de ciocolata in cutia de metal a puzzle-ului pentru a le savura pe parcursul asamblarii acestuia…

Piesele de puzzle sunt realizate in totalitate din hartie reciclata, de o calitate excelenta, si sunt depozitate intr-o deosebita cutie de metal.

Imaginea puzzle-ului a fost realizata de Robert Opie, un ilustrator celebru, pasionat de colectionarea de jucarii, reviste, suveniruri, obiecte de decor si multe altele. Opie este interesat de schimbarile in materie de produse alimentare, transport, media, schimbarile aduse de cele doua razboaie mondiale si de emanciparea graduala a femeilor.  Colectia sa este expusa in Londra la The Museum of Brands, Packaging and Advertising.

Detalii tehnice:
  • Dimensiuni cutie metal15 x 12 x 7 cm
  • Numar piese puzzle500
  • Dimensiuni puzzle asamblat34 x 49 cm
  • Materialcarton, metal
  • Varsta recomandata+3 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK