Puzzle in cutie metal 500 piese - Dulciurile anilor 1950

  • Puzzle in cutie metal 500 piese - Dulciurile anilor 1950

Asambleaza puzzle-ul pentru a descoperi dulciurile anilor `50!

Fii primul care evalueaza acest produs.

60 Lei

50 Lei (incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Daca stii deja de brandurile de dulciuri din anii 1950 sau daca vrei sa vezi cum aratau ambalajele si logo-urile delicioaselor ciocolate KitKat, Mars sau Toblerone, construieste acest puzzle din 500 de piese, Dulciurile anilor 1950!

Pentru ca pofta de dulciuri sa nu ramana nesatisfacuta, iti recomandam ca, dupa scoaterea pieselor de puzzle din cutie, sa o umpli cu batoanele de ciocolata preferate pentru a le savura in timp ce asamblezi puzzle-ul.

Piesele de puzzle sunt realizate in totalitate din hartie reciclata, de o calitate excelenta, si sunt depozitate intr-o deosebita cutie de metal.

Imaginea puzzle-ului a fost realizata de Robert Opie, un ilustrator celebru, pasionat de colectionarea de jucarii, reviste, suveniruri, obiecte de decor si multe altele. Opie este interesat de schimbarile in materie de produse alimentare, transport, media, schimbarile aduse de cele doua razboaie mondiale si de emanciparea graduala a femeilor.  Colectia sa este expusa in Londra la The Museum of Brands, Packaging and Advertising.

Detalii tehnice:
  • Dimensiuni cutie metal15 x 12 x 7 cm
  • Numar piese puzzle500
  • Dimensiuni puzzle asamblat34 x 49 cm
  • Materialcarton, metal
  • Varsta recomandata+3 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK