Puzzle Harry Potter 1000 piese - Quidditch

  • Puzzle Harry Potter 1000 piese - Quidditch

Nu te putem ajuta sa incerci Quidditch, dar te ajutam sa-i urmaresti in actiune pe eroii tai favoriti.

Fii primul care evalueaza acest produs.

69 Lei(incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Quidditch este sportul pe care il practica elevii Scolii de magie Hogwarts. Jocul presupune formarea a doua echipe de cate 7 jucatori, ce trebuie sa zboare pe maturile fermecate pentru a prinde una dintre cele 4 bile existente, cea mai importanta si cea mai greu de prins fiind Bila Aurie. 

Harry Potter are un rol foarte important in echipa sa, numita "The Seekers" (Cautatorii). In anul 6 de studiu, Harry devine capitanul echipei si reuseste sa anuleze decizia de a renunta la acest sport. 

Puzzle Harry Potter - Quidditch este format din 1000 de piese si ii prezinta pe eroii principali ai povestii, Harry, Ron si Hermione, in timp ce zboara pe matura fermecata, incercand sa obtina victoria echipei. 

Harry Potter este o serie de carti si filme de succes. Cartile au fost scrise de scriitoarea britanica J. K. Rowling. Primul volum, Harry Potter si Piatra Filosofala, a fost lansat in anul 1997 si a creat o intreaga comunitate de fani ai vrajitorilor. 

Actiunea cartilor si filmelor Harry Potter se petrece intr-o lume a vrajitorilor. Personajul principal este micul Harry Potter care trece prin diverse situatii impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai, Ron Weasley si Hermione Granger. O mare parte a povestii se desfasoara in Scoala de Magie Hogwarts. Harry are parte de numeroase aventuri, de la a se integra printre colegi, la marele conflict cu intunecatul vrajitor Voldemort. 

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie35 x 5.5 x 27 cm
  • Dimensiuni puzzle66.5 x 50 cm
  • Numar piese1000
  • Dimensiuni pieseintre 1.5 - 2.5 cm
  • Greutate900 g
  • Materialcarton
  • Varsta recomandata+10 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK