Poze ale produselor de la clienti

Ai achizitionat de la noi produse si ai gasit modalitati originale sau amuzante de intrebuintare a acestora? Impartaseste comunitatii Giftology experienta ta si noi te vom premia!

Scrie un review si incarca o poza cu produsul cumparat de la noi in pagina de prezentare a acestuia, iar noi iti vom trimite pe email, in maxim 2 zile lucratoare, un cupon de discount de 10 RON pe care sa-l utilizezi la urmatoarea comanda, indiferent de valoarea acesteia.

Ce vrem de la tine? E simplu: o poza pe care noi nu o putem face sau care prezinta o situatie deosebita intr-un mod original. Asa ca asteptam sa ne surprinzi cu o fotografie in care obiectul cumparat de la noi sa se regaseasca intr-un context aparte, care sa starneasca interesul si aprecierea comunitatii Giftology.

Prin trimiterea pozei catre noi esti de acord ca avem dreptul sa o utilizam fara obligatii in orice mod credem ca ne ajuta in promovarea magazinului, atat in mediul online cat si in offline. Drepturile de proprietate intelectuala asupra pozei iti raman tie, evident.

In cazul in care poza incarcata de tine nu indeplineste standardele noastre de calitate si originalitate, ne cerem de pe acum scuze pentru decizia noastra de a nu o publica.