Plastilina Inteligenta Stralucitoare - Verde

  • Plastilina Inteligenta Stralucitoare - Verde

Alege Plastilina Inteligenta Stralucitoare Verde pentru a te relaxa!

Fii primul care evalueaza acest produs.

49 Lei

40 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 16.07.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Daruieste sau incearca Plastilina Inteligenta Stralucitoare Verde, un instrument excelent pentru relaxare! Plastilina Inteligenta este potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiind o ocazie de joaca si de combatere a stresului, in acelasi timp.

Plastilina este depozitata intr-o cutie de metal care impiedica intarirea acesteia sau atragerea de impuritati atunci cand nu este folosita.

Acest model de plastilina este unul stralucitor, datorita sclipiciului pe care il contine, si poate fi modelat, rupt, intins, el revenind ulterior la forma sa initiala.

Alege Plastilina inteligenta pentru a "sculpta" diverse modele, fara sa te murdaresti, si pentru a scapa de stres intr-un mod creativ si distractiv!

Plastilina inteligenta a aparut pentru prima data in SUA, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Aceasta are diverse caracteristici interesante, se modeleaza, se rupe, se intinde, se sparge, motiv pentru care nu a fost folosita niciodata pentru uz industrial. Plastilina inteligenta inglobeaza proprietati fizice din diferite materiale, putand fi de mai multe feluri: magnetica, fosforescenta, termosensibila sau chiar cu sclipici, pentru un efect aparte!

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie16 x 10 x 3.5 cm
  • Cantitate de plastilina88 g
  • Culoareverde
  • Varsta recomandata+3 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK