Plastilina Inteligenta Magnetica - Argintie

  • Plastilina Inteligenta Magnetica - Argintie

Alege Plastilina Inteligenta Magnetica - Argintie, cu magnet inclus, de culoarea prafului de Luna!

Fii primul care evalueaza acest produs.

59 Lei(incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 24.05.2019. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Aceasta Plastilina Inteligenta Magnetica - Argintie poate fi intinsa, rupta si modelata asemenea plastilinei obisnuite insa, datorita proprietatilor sale magnetice si a magnetului inclus in cutie, te va surprinde prin comportamentul ei inedit in contact cu alte obiecte sau in aproprierea lor. Descopera cum Plastilina Inteligenta Magnetica poate "inghiti" alte obiecte sau cum o poti orienta si modela cu magnetul inclus in pachet. 

Plastilina magnetica are culoarea prafului de Luna, adusa parca tocmai din cosmos! Plastilina Inteligenta este una dintre cele mai populare inventii din ultimii ani, ceea ce face acest produs unul cu totul deosebit.

Modeleaza diferite forme, arata-le prietenilor tai ce poti face cu Plastilina Inteligenta Magnetica Argintie si ii vei atrage ca un magnet! Joaca nu a fost niciodata mai placuta!  

Plastilina Inteligenta este cunoscuta pentru efectul ei antistres si este ambalata intr-o cutie mica din metal ce impiedica atragerea impuritatilor si intarirea acesteia.

Plastilina inteligenta a aparut pentru prima data in SUA, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Aceasta are diverse caracteristici interesante, se modeleaza, se rupe, se intinde, se sparge, motiv pentru care nu a fost folosita niciodata pentru uz industrial. Plastilina inteligenta inglobeaza proprietati fizice din diferite materiale, putand fi de mai multe feluri: magnetica, fosforescenta sau isi poate schimba culoarea.

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie18 x 10 x 3.5 cm
  • Cantitate de plastilina88 g
  • Culoareargintiu
  • Varsta recomandata+8 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK