Plantarium Garden Lab

  • Plantarium Garden Lab

Mediu transparent (cutiile si gelul) pentru cresterea plantelor, cu seminte incluse.

Fii primul care evalueaza acest produs.

149 Lei

119 Lei (incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Plantariumul Garden Lab consta in 3 cutii de plexiglas transparent, umplute cu un gel special. Prepararea gelului este foarte simpla (detaliata si in video-ul demonstrativ), avand nevoie pentru a incepe doar de apa, zahar si un cuptor cu microunde. Gelul contine toti nutrientii necesari cresterii plantei, astfel incat tu nu trebuie nici macar sa o uzi. In plus, gelul este transparent, astfel incat si radacinile sunt vizibile in timp ce planta creste. Aceasta simpla tehnologie de crestere a plantelor este inventata de inginerii de la NASA.

Nu credem ca exista cineva caruia sa nu-i placa plantele. Problema pe care o avem cu micii nostri prieteni verzi este ca ei necesita o ingrijire continua, pe care nu le-o poti intotdeauna asigura. Aici intervine Plantarium:

Plantariumul Garden Lab consta din 3 cutii de plexiglas transparent, umplute cu un gel special. Prepararea gelului este foarte simpla (detaliata si in video-ul demonstrativ), avand nevoie pentru a incepe doar de apa, zahar si un cuptor cu microunde. Gelul contine toti nutrientii necesari cresterii plantei, astfel incat tu nu trebuie nici macar sa o uzi. In plus, gelul este transparent, astfel incat si radacinile sunt vizibile in timp ce planta creste. Aceasta simpla tehnologie de crestere a plantelor este inventata de inginerii de la NASA.

Pachetul contine 3 tipuri diferite de seminte: rosii, busuioc si castravete. Cand plantele cresc suficient de mari pentru cutia de plexiglas, poti sa scoti capacul si sa transferi plantele intr-un ghiveci normal.

In momentul in care ramai fara gel, nu este nevoie sa cumperi un alt set - poti achizitiona doar gelul pentru refill.

Detalii tehnice:
  • Dimensiuni12 x 4.2 x 3.6 cm

Produse similare

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK