Planetariu

  • Planetariu

Proiecteaza cerul instelat, putand fi adaugate si semnele zodiacale sau meteoriti.

Fii primul care evalueaza acest produs.

379 Lei(incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Spatiul… Distante incomensurabile. Ti-ai dorit vreodata sa ajungi acolo “sus”? Intr-un fel, acum poti. Daca nu poti ajunge tu in spatiu, vine el la tine, cu ajutorul Planetariului.

Fie ca il instalezi in camera copiilor, pentru o fantastica experienta educativa, fie ca ti se pare mai potrivit in living, pentru a destinde atmosfera sau in dormitor, pentru relaxare inainte de a adormi, Planetariul te va incanta indiferent de varsta.

Planetariul poate arata ori un cer instelat privit in mod “normal” cu 8000 stele sau unul cu 61 roiuri stelare cu denumiri.

Proiectia este de maxim 2,2 x 1,8 m, cu o distanta de aproximativ 2 m intre lentile si suprafata de proiectie. Proiectia poate fi rotita cu incetinitorul pentru a urmari miscarea stelelor sau pot fi intercalate “stele cazatoare” (meteoriti) la un anumit interval.

Planetariul poate fi si programat sa se opreasca singur dupa 30 sau 60 de minute, timp suficient pentru a te relaxa si adormi cu gandul la frumusetea Universului.

Si pentru a face intreaga experienta mai stiintifica si mai realistica, poti seta ce data si timp doresti pentru a ajusta detaliile astronomice sa fie conform cu cele ale cerului din realitate, observat de la o latitudine de 35° nord.

Continut: suprafata de proiectie, baza, CD-ROM, 2 discuri de proiectie, manual.

Detalii tehnice
  • Dimensiuni20 x 16.5 cm
  • Alimentarebaterii, 3 x AA (incluse)

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK