Lampa Blocuri Colorate

  • Lampa Blocuri Colorate

Joaca-te si lumineaza orice incapere intr-un mod inedit!

Fii primul care evalueaza acest produs.

De la 149 la 219 Lei (incl. TVA)
Data estimata de livrare: 14.12.2018. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Esti pasionat de jocurile de constructie sau doresti sa-i faci copilului tau o bucurie imensa deoarece adora sa joace cu blocuri colorate? Noi avem solutia ideala: Lampa Blocuri Colorate. 

Copilul tau poate construi un robotel, o floare sau orice altceva isi doreste si, cu ajutorul bazei pe care se construieste, aceasta devine lumina ce il vegheaza noapte de noapte. Odata ce se plictiseste de un model, il poate modifica. 

Lampa este formata dintr-o baza care functioneaza pe baterii, pe aceasta asezandu-se constructia. Lampa este disponibila in 2 variante: 24 piese sau 36 piese. Bineinteles, se poate construi la nesfarsit pe ea. Piese sa fie...

Lampa Blocuri Colorate este cadoul ideal pentru orice persoana, fie ca este vorba de un copil pasionat de constructii, fie ca este vorba de un cadou pentru un sef sau un coleg care are deja toate cadourile din lume.

Baza care lumineaza poate sustine pana la 100 de piese compatibile (din acelasi tip de lampa), de la cele 3 baterii si pana la 100 de piese conectate la USB.

Detalii tehnice:
  • Dimensiuni piese3.2 x 2 cm
  • Materialplastic
  • Alimentare3 x AAA (incluse)
  • Varsta recomandata+3 ani

Produse similare

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK