Joc Trivial Pursuit - Harry Potter - RO

  • Joc Trivial Pursuit - Harry Potter - RO

Alege pentru fanii Harry Potter un joc cu 600 de intrebari din celebra serie de carti si filme!

Fii primul care evalueaza acest produs.

59 Lei

44 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 16.07.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Editia speciala a jocului Trivial Pursuit Harry Potter, versiune in limba romana, testeaza cunostintele jucatorilor despre micul univers al vrajitorilor de la Scoala de Magie, pe urmatoarele tematici: Magia Intunecata, Hogwarts, Vraji si Potiuni Magice, Obiecte Magice, Personalitati Magice, Animale si Creaturi Magice. Fiecare dintre cele 6 categorii de intrebari este marcata pe cartonase cu o culoare diferita.

Cutia jocului Trivial Pursuit Harry Potter include 100 de cartonase cu intrebari, 1 zar, 1 suport cartonase, 1 jeton si 1 cartonas cu instructiuni.

Fiecare fata a zarului este colorata, iar una dintre culorile de pe zar se regaseste si in dreptul unei intrebari de pe cartonas. Jucatorul arunca zarul si alege un cartonas. El trebuie sa raspunda la intrebarea de pe cartonas corespondenta culorii de pe zar.

Daca nu stie o intrebare, jucatorul poate spune "pas" si arunca din nou zarul. In functie de intrebarile la care raspunde, acesta obtine puncte. Raspunsul poate fi verificat pe cealalta parte a cartonasului. Jucatorul care reuseste sa raspunda la cat mai multe intrebari si strange cat mai multe puncte, castiga jocul.

Modelul zarului poate fi diferit fata de cel din poza produsului. Cutia jocului are o dimensiune redusa, fiind usor de transportat cu orice ocazie!

Jocul este prilejul perfect pentru a testa si dezvolta memoria celor mari si celor mici, deopotriva, despre universul lor preferat!

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro.

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie13.3 x 8.5 x 13.5 cm
  • Dimensiuni pachet12 x 7 cm
  • Greutate400 g
  • Materialcarton, plastic
  • Instructiuni si elemente joc inlimba romana
  • Numar de jucatori2-6
  • Varsta recomandata+12 ani
  • Produs licentiatHarry Potter

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK