Joc Monopoly - Warhammer 40k

  • Joc Monopoly - Warhammer 40k

Lupta pentru cucerirea teritoriilor din Mileniul 41!

Fii primul care evalueaza acest produs.

179 Lei

149 Lei (incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 16.07.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Infrange infernul si inamicii din Mileniul 41 pentru a castiga!

Tabla de joc a acestei editii Monopoly Warhammer 40k iti propune sa cuceresti 28 de locatii din Mileniul 41 si sa construiesti Avanposturi si Fortificatii pentru a le valorifica. Cartonasele Glory si Fate, varianta personalizata a cartonaselor clasice Sansa si Cufarul Comunitatii, te vor ajuta sau te vor pune in dificultate, insa Inchisoarea si Taxele pe care trebuie sa le platesti, Tithes si Tribute, sigur iti vor ingreuna misiunea!

In afara de proprietati precum Ophelia VII, Armageddon, Gorkamorka, The Plague Planet sau Anathrax incearca sa achizionezi si cat mai multe Craftworlds si Forge Worlds pentru a iti elimina mai usor adversarii!

Intalneste-ti prietenii pasionati de jocul video Warhammer si in mediul offline, descoperiti impreuna tabla de joc, alegeti-va fiecare cate un pion dintre Space Marine Helmet, Chaos Star, Necron Monolith, Tyranid Ripper, Ork Choppa si Eldar Rune si porniti la lupta!

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie27 x 40 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla28.5 cm
  • Greutate1200 g
  • Materialcarton, plastic si metal
  • Instructiuni si elemente joc inlimba engleza
  • Numar de jucatori2-6
  • Varsta recomandata+13 ani
  • Produs licentiatWarhammer

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK