Joc Monopoly - Star Trek

  • Joc Monopoly - Star Trek

Poti deveni un important membru al Federatiei Unite a Planetelor cu aceasta editie Monopoly.

179 Lei(incl. TVA)

In stoc. Data estimata de livrare: 24.05.2019. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Star Trek este una dintre cele mai de succes serii de filme din lume, conceptul fiind creat la mijlocul anilor '60 de catre Gene Roddenberry.

Actiunea filmelor SF se petrece in viitor, dupa un al Treilea Razboi Mondial. Omenirea a supravietuit cu succes teribilului eveniment si a reusit sa descopere zborul supraluminic. Oamenii au intalnit numeroase specii de vietuitoare din intreaga galaxie si au format Federatia Unita a Planetelor. Astfel, dintre personajele protagoniste ale seriei fac parte atat oameni, cat si locuitori ai altor planete. 

Jocul Monopoly - Star Trek te ajuta sa intri cu succes in lumea fantastica a acestei serii de filme de succes si sa devii membru al Federatiei Unite a Planetelor. 

Cei 6 pioni ai jocului sunt reprezentativi seriei de filme Star Trek, dintre care mentionam scaunul Capitanului si naveta spatiala. 

Jocul include Tabla de joc, 6 Pioni de colectie, 28 cartonase cu Titluri de proprietate, 16 cartonase Descifrare date senzoriale (sensor reading cards), 16 cartonase cu Transmisii Subspatiale (Subspace Transmissions), 32 Case redenumite Nave Spatiale, 12 Hoteluri redenumite Flote Spatiale, 2 zaruri, 1 pachet de bani Monopoly si instructiuni.

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie27 x 40 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla28.5 cm
  • Greutate1200 g
  • Materialplastic, carton si metal
  • Instructiuni si elemente joc inlimba engleza
  • Numar de jucatori2+
  • Varsta recomandata+8 ani

Review-uri (1)

Adaugat de catre:
Oana
acum 10 luni
Big like! Un joc pe cinste care s-a potrivit perfect serii dedicate board games-urilor intre prieteni

Produse similare

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK