Joc Monopoly - Pokemon

  • Joc Monopoly - Pokemon

Intra in lumea fascinanta a lui Ash si devino un adevarat maestru Pokemon!

Fii primul care evalueaza acest produs.

179 Lei

159 Lei (incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Intra si tu in lumea magica a pokemonilor, strange cat mai multi, castiga batalii in arena si devino cel mai bun jucator. Ai grija, insa, la taxe si la inchisoare, ce pot fi o piedica importanta in calatoria ta. 

Poti pleca la lupta cu un pokemon, servindu-ti ca pion: Pikachu, Bulbasaur, Squirtle, Charmander, Eevee sau Jigglypuff.

Pokemon a fost creat de Satoshi Tajori in colaborare cu Nintendo, in anul 1996. La inceput a fost doar un joc video ce s-a bucurat de un mare succes, iar acest succes a dus la crearea unui anime japonez. 

Serialul il aduce in prim-plan pe Ash, un baietel de 10 ani, ce detine unul dintre cei mai rari si puternici pokemoni, pe simpaticul Pikachu. Ash, impreuna cu prietenii sai cei mai buni, Misty si Brock, isi doreste sa detina un numar cat mai mare de pokemoni si sa devina cel mai bun jucator din lume. Ei strabat numeroase arene, duc lupte grele, pierd si castiga competitii importante, dar niciodata nu se dau batuti. Pe urmele lui Ash se afla si Echipa Racheta, formata din doi frati si pokemonul lor, Meowth, dorindu-si sa-l captureze pe Pikachu.

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie27 x 40 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla28.5 cm
  • Greutate1200 g
  • Materialplastic, carton si metal
  • Numar de jucatori2-6
  • Varsta recomandata+8 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK