Joc Monopoly - Fast & Furious

  • Joc Monopoly - Fast & Furious

Descopera alaturi de prieteni editia speciala Monopoly - Fast & Furious, un joc plin de suspans!

Fii primul care evalueaza acest produs.

179 Lei

149 Lei (incl. TVA)

Ultimele 3 bucati in stoc. Data estimata de livrare: 04.06.2020. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Aceasta editie speciala a jocului de societate Monopoly - The Fast and Furious este una plina de adrenalina, actiuni cu miza mare si curse riscante.

Prima oprire consta in alegerea pionului preferat, sub forma masinilor de curse pe care le-ai vazut in filmele The Fast and the Furious, inclusiv in The Fate of the Furious. Printre cei 6 pioni se numara clasicul Dodge Charger din 1970, magnificul Lykan Hypersport si masina de teren Rally Fighter.

Pe masura ce vei inainte pe tabla de joc, vei descoperi momente importante din filmele de actiune The Fast and the Furious, precum cursele dintre Brian O'Conner si Dom Torretto sau misiunile echipei Fast Five. Ai grija la inchisoare, la amenzile pentru viteza si la confiscarea masinii!

Cumpara locatii pentru a-ti dezvolta cat mai multe showroom-uri si workshop-uri, castiga de pe urma adversarilor care iti viziteaza locatiile si adu-i in faliment!

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie27 x 40 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla28.5 cm
  • Greutate1200 g
  • Materialplastic, carton si metal
  • Instructiuni si elemente joc inlimba engleza
  • Numar de jucatori2-6
  • Varsta recomandata+8 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK