Joc Monopoly - AC/DC

  • Joc Monopoly - AC/DC

Esti fan AC/DC? Atunci acest Monopoly nu trebuie sa lipseasca din colectia ta!

Fii primul care evalueaza acest produs.

179 Lei(incl. TVA)

Ultimele 3 bucati in stoc. Data estimata de livrare: 21.10.2019. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Editia speciala a jocului Monopoly - AC/DC este o combinatie a doua nume grele, unul din industria jocurilor, iar celalalt din cea muzicala care, bineinteles, rezultatul fiind unul de senzatie.

Pe tabla de joc vei regasi titlurilor celor mai importante albume AC/DC, dar si locatii legate de aceasta trupa precum High Voltage, Highway to Hell, Back in Black, AC/DC Lane si iti vei putea construi un adevarat imperiu AC/DC.

Pionii sunt si ei reprezentativi trupei: un tun, o dinamita, un teanc de bani, un fulger, sapca lui Angus si un clopotel.

Utilitatile sunt intitulate AC (curent alternativ) si DC (curent continuu), Casele sunt gold records, iar Hotelurile sunt platinum records

Mijloacele de transport sunt avionul, limuzina, trenul si autocarul, iar taxele sunt reprezentate de Inregistrari in studio si Bilete la concerte.

Ai grija la inchisoare, la taxele pe care le datorezi pentru inregistrarile in studio si pentru biletele de concerte si, nu in ultimul rand, la faliment!

For Those About To Rock (and Play Monopoly) We Salute You!

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Denumirea de Monopoly se datoreaza conceptului economic de "monopol", dominatia unei singure persoane sau firme asupra unei piete. Acest joc necesita cel putin doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla, in functie de suma numerelor de pe zaruri, si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jucatorului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology - www.gameology.ro

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie27 x 40 x 5.2 cm
  • Dimensiuni tabla28.5 cm
  • Greutate1200 g
  • Materialplastic, carton si metal
  • Instructiuni si elemente joc inlimba engleza
  • Numar de jucatori2-6
  • Varsta recomandata+8 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK