Geomag PRO-L 174 piese

  • Geomag PRO-L 174 piese

Cu Geomag PRO-L 174 piese este usor sa gandesti maret!

Fii primul care evalueaza acest produs.

419 Lei(incl. TVA)

Indisponibil

Cererea ta a fost inregistrata cu succes.

In momentul in care produsul revine in stoc vei fi notificat pe email.


OK

Geomag PRO-L 174 piese este ideal pentru iubitorii de stiinta. Jocul presupune crearea unor forme spectaculoase din betisoare magnetice care se imbina intre ele cu bile de otel. Pune-ti imaginatia la munca si construieste modele 3D. Concentreaza-te si surprinde-i pe ceilalti.

Setul este format din 60 betisoare care au magneti foarte puternici la ambele capete, 48 bile de otel, 30 platforme triunghiulare din plastic, 24 platforme patrate din plastic, 12 platforme pentagonale din plastic.

Formele 3D se realizeaza prin unirea betisoarelor magnetice cu bilele de otel.

Geomag PRO-L 174 piese este ideal pentru a le incerca dexteritatea celorlalti.

Intrucat piesele contin magneti, este recomandat sa le tineti departe de obiectele sensibile la magneti, cum ar fi: carti de credit, calculatoare, dispozitive magnetice, stimulatoare cardiace. Bilele, in schimb, nu contin magneti. De asemenea, se recomanda depozitarea acestui set in locuri ferite de umezeala.

Produsele Geomag sunt realizate in Elvetia. Creatorii au dorit sa revolutioneze industria constructiilor 3D, realizand un nou set de constructie care sa puna la incercare dexteritatea, imaginatia si concentrarea. 

Detalii tehnice
  • Dimensiuni cutie46 x 30 x 5 cm
  • Materialplastic, otel, magnet
  • Varsta recomandata+8 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK