Geomag Glow 22 piese

  • Geomag Glow 22 piese

Intra in lumea fascinanta Geomag cu noul set Glow de 22 de piese.

Fii primul care evalueaza acest produs.

75,01 Lei(incl. TVA)

Ultimele 3 bucati in stoc. Data estimata de livrare: 26.11.2019. Cost livrare: 15 LEI

Comanda rapida

Lasa-ne numarul tau de telefon si te vom contacta imediat pentru finalizarea comenzii. Multumim!

Geomag Glow este una dintre cele mai spectaculoase jocuri pentru copii si adulti. Acesta presupune realizarea de constructii cu betisoare si bile de otel. Culoarea betisoarelor magnetice este verde fosforescent, ajutand constructia sa straluceasca in intuneric.

Setul este foarmat din 8 betisoare fosforescente care au magneti la ambele capete, 8 bile de otel, 4 platforme triunghiulare din plastic, 2 platforme patrate din plastic.

Formele 3D se realizeaza prin unirea betisoarelor magnetice cu bilele de otel. Lungimea unui betisor este de 5.8 cm. Bilele nu contin magneti.

Te poti distra singur sau impreuna cu prietenii cu ajutorul noului Geomag. 

Intrucat piesele contin magneti, este recomandat sa le tineti departe de obiectele sensibile la magneti, cum ar fi: carti de credit, calculatoare, dispozitive magnetice, stimulatoare cardiace. De asemenea, se recomanda depozitarea acestui set in locuri ferite de umezeala. 

Produsele Geomag sunt realizate in Elvetia. Creatorii au dorit sa revolutioneze industra constructiilor 3D realizand un nou set de constructie care sa puna la incercare dexteritatea, imaginatia si concentrarea. 

Detalii tehnice
  • Materialplastic, otel, magnet
  • Varsta recomandata+5 ani

Comanda rapida

Comanda rapida a fost inregistrata cu succes.

OK