Despre noi

Ce poate fi mai tare decat sa oferi si sa primesti cadouri? Iti spunem noi... sa le cauti si sa le testezi! Cineva trebuie sa faca si aceasta munca... extrem de dificila :)

Noi ne-am saturat de primirea si daruirea cadourilor clasice asa ca am transformat o problema de zi cu zi intr-o adevarata stiinta: Stiinta cadourilor inteligente!

Un IT-ist, un maestru al cifrelor si un om de marketing au devenit echipa fatala in rezolvarea oricarei dileme legate de stiinta cadourilor... Astfel am dezvoltat o mica-mare afacere de familie cu prieteni si pentru prieteni!

Obiectivul nostru

Poate la inceput nu am fost cei mai buni din toate punctele de vedere, dar vrem sa devenim!

Deviza noastra este “Clientii nostri - Prietenii nostri”!

Iar sutele de clienti cu care ne intalnim live la targuri, o pot confirma. Voi sunteti motivul pentru care ne dezvoltam din ce in ce mai mult si voi sunteti motivul pentru care incercam sa ne imbunatatim serviciile!

Cum am inceput?

Inainte de a deveni Giftology – Stiinta cadourilor inteligente proiectul nostru a pornit sub brandul GeekFun – Dare to be different. Practic, punctul fara de intoarcere a fost Targul de Craciun din 2014, de la Sala Dalles, unde voi ne-ati demonstrat ca avem o sansa sa va cucerim cu produsele noastre.

In momentul in care gama de produse a crescut si s-a diversificat, s-a simtit nevoia de o schimbare in imagine, care sa ne reprezinte mai bine. Asa a aparut: Giftology – Stiinta cadourilor inteligente! Un site nou, cat mai prietenos, o gama de produse mai variata si axata catre clientii care cauta produse originale si “destepte” si o strategie de a ajunge cat mai aproape de voi si cat mai repede, astea sunt lucrurile la care lucram zi de zi.

In afara de mediul online, unde am incercat sa ne imbunatatim zilnic gama de produse si experienta oferta, am dezvoltat foarte mult si partea de prezenta fizica la targuri diverse din Bucuresti. Ne-am intalnit cu voi la targuri de Craciun, la targuri de carte, la targuri specializate pe cadouri si, bineinteles, la Comicon sau la alte evenimente dedicate produselor noastre.

Echipa Giftology

Principalii “vinovati” sunt:

Cristi aka Finance Superman

Cristi filtreaza toate cerintele noastre si ale voastre, negociaza contractele, comanda produsele, calculeaza preturi si bugete, face toate activitatile alea plictisitoare pe care cineva totusi trebuie sa le faca in Giftology. Daca nu ar fi el probabil am fi in prag de faliment...

Il gasiti la: [email protected]

Victor aka IT Spiderman

Victor e “geek”-ul firmei si ne mandrim cu el. Daca vreodata, desi nu ar avea de ce sa se intample asta, ar pica site-ul sa stiti ca el e de vina. La fel, el e “vinovat” de designul site-ului, de functionalitate si de... toate motivele pentru care existam online.

Il gasiti la: [email protected]

Iulia aka Marketing Wonder Woman

Iulia e omul bun la toate... Cu ea va vedeti la targuri, ea e (i-)responsabila pentru toate postarile pe Facebook si Social Media in general...Practic, ea se ocupa de tot ce inseamna imaginea Giftology. In plus, ea testeaza cel mai des produsele... si le “sechestreaza” la ea acasa.

O gasiti la: [email protected]

Portofoliul de produse Giftology

In portofoliul nostru se regasesc peste 500 de cadouri originale importate de la producatori de renume din SUA, Germania, Marea Britanie, Spania si Italia: obiecte de decor originale, ceasuri de masa si de perete, gadgeturi utile, jucarii stiintifice inovative, lampi si platforme cu levitatie, cadouri tematice pentru pasionatii de stiinta si tehnica si multe-multe alte cadouri inteligente!

Magazinul online specializat pe cadouri cu cea mai mare gama de produse licentiate

Pentru ca suntem mari consumatori de filme SF, benzi si desene animate, am construit o gama de produse licentiate foarte mare, fiind magazinul online specializat pe cadouri cu cea mai mare gama de produse de acest fel.

De ce sa cumperi produse licentiate?
  • Ai siguranta ca vei cumpara produse originale, verificate si aprobate de detinatorii licentelor
  • Ai siguranta ca vei cumpara produse fara defecte de fabricatie, in concordanta cu personajele sau obiectele pe care le reprezinta ca si design, dimensiuni si alte elemente definitorii
  • Ai siguranta ca produsele sunt fabricate in locatii autorizate, cu tehnici si instrumente care asigura functionarea optima a produselor

Pe www.giftology.ro gasiti de la cani cu R2D2 si Darth Vader, lampi cu Batman sau Superman, sahuri cu personajele din Lord of the Rings si familia Simpson, pana la brelocuri cu sunete si lumini inspirate de cele mai cunoscute filme SF si cele mai apreciate benzi desenate.

Gama de produse Giftology include licente din: Star Wars (ceasuri, jucarii din plus, cani, recipiente pentru prajituri, Miniaturi din Metal, brelocuri, etc.), Star Trek (Miniaturi din Metal), Avengers (pahare, Miniaturi din Metal, etc.), Minions (jucarii din plus, brelocuri), Batman (cani, lampa, Miniaturi din Metal, breloc), Superman (cani, lampi, perna), Pacman (cani si pahare), Tetris (cani si lampa), Hobbit (ceas), Lord of the Rings (sah), Mass Effect (Miniaturi din Metal), Transformers (lampa si Miniaturi din Metal), Simpsons (sah), Rubik (lampa), Iron Man (Miniaturi din Metal) si altele (in general la Miniaturi din Metal).

Unic importator in Romania al Miniaturilor din Metal

Ati fost fascinati de Miniaturile din Metal asa ca am obtinut exclusivitate de import in Romania. Nu ne-am oprit aici, ci am incercat sa le aducem cat mai aproape de voi. Acum Miniaturile din Metal se pot achizitiona din peste 50 de librarii in 15 orase, de la Iasi la Cluj, de la Timisoara la Bucuresti.

Unic importator in Romania al jocului de societate Khet 2.0

Giftology este unic importator in Romania al Khet 2.0, joc de societate premiat de catre Mensa, finalist la Toy of the Year si recomandat de catre multiple asociatii de educare a copiilor.

Siguranta achizitiei pe www.giftology.ro

Magazinul online Giftology respecta criteriile de preselectie GPeC (Gala Premiilor E-commerce) si a aderat la standardele Trusted.ro – Programul National pentru Certificarea Magazinelor Online. Mai multe informatii despre standardele Trusted puteti gasi aici: https://www.trusted.ro/despre-noi/standardele-trusted-ro.

 
Imbunatatirea continua a serviciilor Giftology

Pentru ca noi, cei de la Giftology, ne dorim sa fim cat mai buni pentru clientii nostri, implicit sa respectam cele mai bune practici de usability si legislatie, ne-am inscris la Competitia Magazinelor Online GPeC in 2016 si in 2017. Competitia consta intr-un audit pe care specialistii din domeniile ce tin de Usability, Design, Customer Experience, SEO, Securitate, Mobile, Social Media, Aspecte Juridice si Calitatea Serviciilor il fac pentru magazinele online ce se inscriu. Acest audit ne arata micile scapari pe care poate le avem si pe care le putem imbunatati pentru ca experianta ta, clientul nostru, pe site-ul Giftology sa fie una cat mai buna.