Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Giftology.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, livrarii produselor comandate precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Ennova Trading & Development SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 35366 /19.06.2015.

Datele personale colectate

Prin navigarea pe site-ul www.giftology.ro, un vizitator ne furnizeaza urmatoarele date personale: adresa IP, cookies si istoric navigare (produse pe care le-a vizualizat pe site-ul nostru). Prin plasarea unei comenzi, un client ne furnizeaza datele personale obligatorii pentru verificarea veridicitatii achizitiei si expedierii produselor la adresa furnizata.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind datele contului de pe Giftology.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite

Datele personale colectate in timpul navigarii pe www.giftology.ro si la plasarea comenzilor sunt folosite si in relatiile cu:

  • firma de curierat in vederea identificarii persoanelor pentru livrarea comenzilor
  • procesatorii de plati online in vederea realizarii si confirmarii platilor realizate cu cardul
  • platforma de email marketing Mailchimp, in cazul abonarii la newsletter-ul Giftology

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.

Colectare cookie-uri

Alte date colectate in timpul navigarii sunt cookie-urile. In momentul de fata colectam cookie-uri de la:

  • DoubleClick
  • ShareThis
  • Facebook
  • Google
  • Hotjar
  • Tawk

Pentru mai multe informatii cu privire la cookie-uri consultati:

Politica de utilizare cookie-uri

Inscrierea la newsletter-ul Giftology.ro

Giftology.ro nu promoveaza SPAM-ul. De aceea, Giftology.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale doar persoanelor care au optat pentru inscrierea in baza de date pentru primirea acestor informatii suplimentare.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Giftology.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, fie din sectiunea newsletter din contul propriu, fie utilizand linkul din footer-ul newsletterulului Giftology primit prin email.

Plata online cu cardul

In cazul platii online prin card bancar, Giftology.ro nu are acces la datele tale de card. Plata online este asigurata in conditii de maxima siguranta si confidentialitate de catre C Solution prin intermediul platformei Plationline.ro.

 

Pentru orice neclaritati privind Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal sau pentru orice precizari de a fi inlaturat din baza noastra de date, va rugam sa ne contactati prin email la [email protected]. Dupa sesizarea unei probleme intampinate in relatia cu Ennova Trading & Development, respectiv www.giftology.ro, veti fi contactat telefonic sau prin email in maxim 2 zile lucratoare de reprezentantul Giftology pentru a gasi o solutie pentru rezolvarea situatiei dumneavoastra. Va reamintim ca, dupa legislatia in vigoare, clientul sau vizitatorul www.giftology.ro are urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare cu privire la Politica de colectare a datelor personale
  • dreptul de acces la datele colectate de catre orice site online
  • dreptul de interventie asupra datelor personale colectate (inclusiv stergerea lor din baza de date)
  • dreptul la opozitie (persoana vizata se poate opune folosirii datelor personale colectate sa fie prelucrate si folosite in orice scop)
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate
  • dreptul de a se adresa justitiei