Comanda pe WhatsApp

NOU in Romania: Cel mai simplu mod de a comanda cadourile preferate:

  1.  - salveaza numarul de telefon Giftology in agenda ta de telefon
  2.  - intra pe www.giftology.ro si alege-ti produsele dorite
  3.  - da-ne un mesaj pe WhatsApp cu ce produse ti-ai ales
  4.  - in 24h ai produsele la tine acasa!

Fara cont. Fara formulare. Confirmarea comenzii instant!

 

Cum plasez comanda

Pentru a putea plasa comanda pe WhatsApp va trebui sa salvezi numarul 0769.830.023 in telefonul tau. Aplicatia WhatsApp nu permite trimiterea mesajelor catre numere care nu sunt salvate in agenda.

Odata ce ai gasit pe www.giftology.ro produsele pe care vrei sa le comanzi, trebuie doar sa ne dai mesaj cu produsele dorite.

Noi iti vom confirma disponibilitatea produselor comandate instant. In plus, vei fi instiintat in timp real de situatia comenzii tale: cand va fi expediat si cand se va livra, AWB-ul coletului si alte informatii importante.

Avantaje ale comenzii pe WhatsApp

  1.  - confirmarea primirii comenzii INSTANT
  2.  - fara cont sau alte formulare suplimentare
  3.  - de la a doua comanda, singurele informatii necesare sunt produsele pe care doresti sa le primesti
  4.  - poti solicita informatii suplimentare sau poze “real-time” ale comenzii tale

Informatii solicitate pentru veridicitatea comenzii

La prima comanda va trebui sa ne dai urmatoarele informatii: nume, prenume si adresa ta.

Noi vom salva aceste informatii asa ca, la urmatoarele comenzi, daca adresa de livrare ramane aceeasi, nu mai avem nevoie de alte informatii decat de produsele comandate.

Trimiterea comenzii pe WhatsApp reprezinta comanda ferma si se supune Termenilor si conditiilor prezentate pe site. Pentru consultarea acestora puteti intra aici.

Termenul de livrare

Programul de livrare este acelasi cu cel al comenzii standard: 24 ore de la trimiterea comenzii, daca comanda este plasata de luni pana vineri, pana in ora 17:00. Comenzile primite de vineri ora 17:00 pana luni ora 17:00, vor ajunge la tine marti.

Programul de preluare comenzi

Suntem supereroi cu superputeri asa ca va garantam ca vom fi disponibili de luni pana duminica, in intervalul orar 9:00 - 21:00 pe WhatsApp. Vom incerca sa va raspundem la solicitari cu orice ocazie, in orice moment in care nu ne facem “somnul de frumusete”.

Pentru informatii oficiale sau poze ale produselor “real time”, vom fi la birou in intervalul 09:00 – 18:00, de luni pana vineri.