Program: luni-vineri 09:00 - 17:30 0769.830.023 Contact

Secret Santa Upgrade: cadourile care te fac cel mai popular coleg de birou

07.12.2017

E frig, se apropie Crăciunul, e haos prin magazine deja și totul a început să capete nuanțe de roșu, auriu și străluciri de brad împodobit. Știi ce înseamnă asta, nu-i așa? E vremea cadourile de Secret Santa. A venit momentul să dovedești că ai cele mai complicate sill-uri sociale: cele de coleg bunde birou!  

Dacă ai tras deja bilețetul cu numele norocosului, știi în ce te-ai băgat. Nu e loc de panică, avem idei de cadouri de Secret Santa pentru tine în funcție de genul de coleg pe care trebuie să-l surprinzi. Keep calm & hai să te facem cunoscut drept cel mai fain om din echipă! cadouri secret santa

  1. Pentru colegul despre care nu știi absolut nimic 

De acord, nu e o misiune ușoară să găsești un cadou de Secret Santa pentru colegul cu care fie n-ai interacționat niciodata, fie nu prea v-ați potrivit pe niciun subiect la masa de prânz. Dacă ești sau el e nou în echipăuh-oh, e și mai complicat. Mergi la sigur cu un cadou simpatic - în cele haioase sau bazate pe pasiunile omului nu te poți băga. :) 

Nu dai greș cu o cană drăgălașă cum este micul Panda cu burtica plină de biscuiți. Te poți încadra în buget și cu un kit de personalizat tricouri care-i va fi util colegului sau colegei tale multă vreme - îi și încurajezi latura creativă, nici nu intri în zona de imprimeuri speciale pentru că...nu știi nimic despre el, doar. Vei fi un super Secret Santa și cu un cadou pufos precum pernele cu mesaje de chat. Oricine își dorește un moment de BRB în mijlocul programului sau un LOL sănătos într-o zi haotică la birou. 

  1. Colegul care întârzie negreșit cadouri secret santa

Îl știm și îl iubim cu toții. Uneori somnoros, alteori enervant de fresh - pentru că tu ești deja la birou de 2 ore când ajunge el - întârziatul e un fel de plăcere vinovată. E simpatic, interesant, dar uneori chiar ai nevoie de el la timp! Ajută-l cu un hint subtil alegând un cadou de Secret Santa cu mesaj. Alege un ceas interesant precum Orbit Spacecare ilustrează cosmosul - să înțeleagă că planetele se învârt în jurul Soarelui, nu al lui :) 

Ai putea să-l surprinzi și cu o clepsidră magneticăsă-i amintească de trecerea timpului dar să-l și relaxeze – doar cadourile de Secret Santa trebuie să fie bine intenționate.  

  1. Colegul cu care ieși la bere (Sau vin. Sau orice altceva.) cadouri secret santa

Deja aveți o relație specială și gusturi comune când vine vorba de cum vă petreceți timpul liber. Arată-i că ieșirile  voastre înseamnă mult pentru tine adăugându-i în colecția de pahare unul special: paharul termosensibil Pac-Man e perfect pentru o bere rece fiindcă tocmai atunci se colorează ilustrând clasicul joc.

Pentru colega classy care știe toate denumirile băuturilor complicate, cadoul de Secret Santa perfect e paharul gigant pentru cocktail. Iar cei care apreciază un vin bun până la ultima picătură vor fi amuzați (și încântați, crede-ne) de paharul gigant pentru vin. Atunci se colorează ilustrând clasicul joc.

  1. Colegul cu care "bârfești" toate serialele și filmele populare cadouri secret santa

Asta vă unește pe voi: sunteți frați de cinema și probabil împărțiți deja un cont de Netflix. Iar capodoperele clasice le știți pe de rost și aveți păreri despre fiecare scenă. Ceilalți colegi vă știu drept cei mai mari movie geeks everArată-i că-l cunoști cu cel mai potrivit cadou de Secret Santa inspirat din filmul care vă leagă. Pușculița Harry Potter e practică și va încăpea la fix în biblioteca lui, lângă întreaga colecție de cărți. Lampa BB-8, un personaj nou dar foarte îndrăgit din Star Wars, va sta cuminte pe noptiera colegului sau chiar pe birou – scoate și sunete simpatice, deci toată lumea îl va întreba "De unde ai drăgălășenia asta?!". 

Evident, cadoul de grație este inspirat de seria Game of Thrones. Jocul Monopoly Game of Thrones este combinația perfectă pentru un geek cinefil ca el, așa că ai șansa să fii cel mai tare Secret Santa de la birou anul acesta.  

5. Colegul "I love social media" 

  1. cadouri secret santa

Nu e neapărat vânător de like-uri și , dar dacă ar fi să aleagă între conversația de la prânz și încă două scroll-uri pe Facebook s-ar putea să rămâi vorbind singur. Nu te poți supăra pe el, mai ales că știe toate viralele, toate știrile și lucrurile care se întâmplă fix când se întâmplă. Arată-i că îl accepți cu tot cu obsesia lui cu un set de magneți social media pe care să-i împrăștie prin tot biroul, pe frigider, în baie, oriunde.  

Dacă e mereu pe Facebook, e mereu cu telefonul în mână. Fă-i un apropo fin cu covorașul Slide to unlock – sigur îl va bucura un cadou de Secret inspirat atât de frumos din realitatea lui. :) Și dacă vrei să încânți micul Instagrammer care zace în el, fă-i pozele de 1000 de ori mai interesante cu o lentilă fish-eye ușor de purtat la chei și de folosit în cele mai inspirate momente. Poate chiar faceți o poză WOW împreună la Christmas Party! 

Câți colegi, atâtea probleme când vine vorba de Secret Santa. Dar tu ești norocos, ai găsit locul potrivit în care să te pregătești să devii cel mai fain coleg de birou. Răsfoiește prin ideile noastre de cadouri - în funcție de bugetul stabilit pentru cadou - și hai, dă-ți un #SecretSantaUpgrade! 

Comentarii la articol

Trimite comentariu
* Camp Obligatoriu