Blog Giftology
Experienta Comic Con 2017

comic con 2017 yoyo kendama

În 2017, în perioada 5-7 mai, East European Comic Con și-a deschis porțile pentru cea de a cincea ediție. Evenimentul, desfășurat la Romexpo, într-un spațiu generos de peste 20.000 de metri pătrați, a reunit peste 40.000 de pasionați de filme și seriale, benzi desenate, boardgames, anime, cosplay și stand-up comedy și a găzduit demonstrații de YoYo și Kendama.

Actorii din serialele de succes precum Game of Thrones, Vikings, The Vampire Diaries, Stargate, Spartacus și-au dat întâlnire cu publicul din Romania, au făcut fotografii și au dat autografe.

În zona dedicată gaming-ului, fanii au putut testa jocuri noi și echipamente de ultimă generație.

Cu acest prilej, împreună cu cei de la YoYo Factory, am reușit să aducem la Comic Con 2 maeștrii/campioni Yoyo: Vashek Kroutil şi Ann Connolly.

comic con 2017 yoyo kendamaÎn acest univers al adolescenților tot mai pasionați de jocurile care au devenit atât de populare, am organizat un stand de Kendama și YoYo unde s-au putut testa și achiziționa produse.

Talentata Ann Connollyîmpreună cu Vashek Kroutil au arătat publicului cum să jongleze cu YoYo. 

Pentru pasionații de YoYo, aceste trick-uri au fost utile pentru că au avut șansa să învețe live de la cei pasionați și cu experiență.

Atunci când pasiunea pentru muncă se îmbină cu distracția rezultatul este peste așteptări. Suntem mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat în acest weekend la Comic Con și sperăm că și voi ați reușit să vă distrați și să primiți răspuns la toate întrebările.

Vă mulțumim pentru participare!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului