Program: luni-vineri 09:00 - 17:30 0769.830.023 Contact
34 produse in categorie

34 Articol(e)

per pagina

Cu ce cadouri de Paste mai surprindem anul acesta

paste cadouri inedite surprinzatoare kendame masinute telecomanda puzzle roboti set de constructie pill kit droneIepurașul aduce cadouri de Paște, cadourile sunt pentru copii, iar veselia pentru toată familia. Ar fi destul de plictisitor dacă Iepurașul ar aduce doar ouă de ciocolată în dar. O jucărie în dimineața de Paște încălzește inima oricărui copil, indiferent de vârstă. Un cadou reușit de Paște este și acel cadou pentru cei mici, care îi va face pe adulți să-și amintească de acea părticică a sufletului lor, în care au rămas veșnic copii.

Read More

02.04.2018

Kendama Custom - modelul potrivit pentru fiecare personalitate

kendama custom USA personalitateToate piesele din seria Kendama Custom sunt unice. Fiecare model este realizat într-un număr limitat, din modelele clasice de Kaizen, Tribute și chiar Pill, iar această ediție nu va mai fi repetată. Cu siguranță, oricare dintre aceste kendame, vor fi cadoul perfect pentru orice tip de personalitate: colega/colegul de birou care a dezvoltat o nouă pasiune pentru tatuajele cu henna, colegul sau colega irascibilă, ce răbufnește instantaneu la primirea unui nou task, colega ce nu mai suportă căldura și care caută mereu soluții pentru o se răcori sau pentru colegul ce visează să ajungă în Vestul Sălbatic, cu bicla sa.....

Read More

17.08.2017

De ce yoyourile de la YoYoFactory

yoyo yoyofactory joc jucarie campioniÎn 2003, YoYoFactory a început proiectul Red Alert, cunoscut anterior ca Redline Series, o serie de yoyouri neconvenționale și experimentale produse în loturi mici, în scopul de a încerca noi idei și de a obține feedback de la jucători. În acest moment, YoYoFactory a alcătuit o echipă pe care o susține, ca sponsor și pe care o lasă să experimenteze noi modele, pentru diferite nivele de îndemânare și tipuri de joc. Echipa YYF nu modifică doar designul exterior, ci chiar aduce modificări geometriei yoyoului, tipului de rulment, legării acestuia și a șiretului. În cuvinte puține, campionii actuali, majoritatea în echipa YYF, se joacă cu yoyouri pe care le-au îmbunătățit și experimentat singuri, ba de câteva ori, chiar în echipă.

Read More

09.08.2017

Seria Custom Kendama USA – arta pentru arta

kendama custom USA gyrrȘase artiști plastici de top, cinci designeri, destul de implicați în mișcarea kendama, au ales anumite modele și au acceptat să schimbe designul acestora, într-o campanie lansată de Kendama SUA. Prin colaborarea cu artiști creativi din întreaga lume, Kendama SUA aduce, în fața fanilor Kendama, piese de artă funcțională, uimitoare, ce adaugă un stil unic și proaspăt jocului, în același timp fiind adevătrate piese de colecție. Despre asta e vorba în seria Custom.

Read More

08.08.2017

Noile Kendama Custom de la Kendama USA

kendama custom USASe știe despre Kendama USA că își iubește creatorii, atât pe artiștii ce lucrează la noile designuri cât și pe colaboratorii din întreaga lume, crearea unor uimitoare piese de artă funcționale, fiind un desiderat al companiei. Kendamele Custom sunt o serie cu un design realizat de artiști talentați, care au adăugat un stil unic și proaspăt. Piesele acestei serii sunt de excepție,  sunt acceptate în orice competiție kendama, dar sunt și piese de artă pentru orice colecție.

Read More

03.08.2017

Campionii yoyoului

yoyo campioni yoyofactory jocÎn prezent YoYoFactory produce cele mai bune yoyo-uri din lume, atât pentru jucătorii profesioniști, pentru deținătorii de recorduri mondiale, pentru campionii naționali și mondiali, cât și pentru jucătorii începători sau amatori. YoYoFactory are o echipă inimoasă de campioni din întreaga lume pe care îi sponsorizează, dar nu numai pentru concursuri, ci și pentru a face demonstrații de yoyo în întreaga lume.

Read More

13.07.2017

Kendama vs Pill Kendama - pe care sa o alegi?

kendama alegere vs pill terraCând alegem o kendama vom ține cont de raportul preț-calitate, de calitatea lemnului, la început unul mai rezistent pare a fi ideal. Anumite branduri sunt mai ieftine, altele prezintă un aspect desăvârșit și o funcționalitate optimă. Alte branduri sunt concepute pentru perfecționarea echilibrului și execuției de trick-uri. Campionul canadian Alex Smith, din echipa Kendama USA, după ce s-a jucat o zi întreagă cu bucăți ale unei kendama rupte și a descoperit trickuri ce se pot efectua și fără ken, mâner, a proiectat pill kendama. Tu ce ai alege kendama sau pill kendama?

Read More

06.07.2017

5 modele Kendama must-have pentru fete

kendama campioni fete kaizen usa neonNu trebuie să pornim mereu de la formula egalității între sexe și de la cât de tare e sexul frumos, în foarte multe domenii. Poate ar trebui să ne aducem aminte că în zilele noastre există o groază de lucruri unisex, de la ochelari de soare la parfumuri sau ceasuri... Și, din fericire, kendamele sunt la fel! Diferența poate veni, poate, doar din alegerea kendamei, culoarea și numărul de modele.

Read More

06.07.2017

Campioni kendama

kendama campioni joc usa pro kaizen"Kendama USA", unul din principalele branduri producătoare ale acestei jucării și, în același timp, unul din principalii sponsori pentru competiții Kendama, și-a răsplătit campionii creând o serie de modele cu particularități personalizate de fiecare campion mondial, membru al echipei "Kendama USA". Diferite specii de lemn pentru grip, desene sau logo-uri ce împodobesc cupele sau marginile acestora, semnătura campionului și, de cele mai multe ori, o combinație de culori specifică pentru bilă, sunt caracteristicile acestei serii "Kendama USA Pro", creată pentru campioni și cu designul acestora.

Read More

28.06.2017

Noile Kendama USA - un must have pentru pasionati

kendama kaizer USA padauk lemn translucent half split proIndiferent ce topuri ale companiilor producătoare de kendama veți urmări, mai tot timpul, pe primul loc, va apărea ”Kendama USA”. Acest brand este creditat că a ajutat la aducerea kendamelor în SUA, de aici și numele. Cei din companie susțin că, cei ce trăiesc în afara Japoniei, dacă au auzit de kendama se datorează numai faptului că există ”Kendama USA”. ”Kendama USA” a fost fondată din 2006, este condusă de jucători kendama și creează produse pentru jucătorii kendama.

Read More

21.06.2017

Yoyo - ghid de folosire

yoyo jucarie cadouri copii ghid de folosireYoyo-ul este format din două discuri egale, conectate cu un ax, de care este legat un șiret, ce se poate înfășura în jurul axului. Această înfășurare în jurul axului este secretul jucăriei. Când este aruncat în jos, discurile se învârt pe măsură ce șiretul se lungește. Atunci când șiretul este desfășurat la maxim, printr-o smucitură el începe să se reînfășoare, obținându-se astfel o mișcare în jos și o mișcare în sus.

Read More

31.05.2017

Concurs Kendama PLAY 13 mai

concurs kendama play 13 maiVrei să devii unul dintre cei mai tari Kendamiști? Atunci, vino la Plaza România, parter, pe data de 13 mai 2017 și arată-ne ce poți! C.R.B.L., the KingDama & OASE, legenda Kendama vor da startul KENDAMA PLAY începând cu ora 12.00. Pe lângă mini-concursuri, demonstrații și întreceri, ni se alătură și Illin ILIEV, recunoscut pentru stilul său unic de a dansa în stil ”kendamist”. Așa că, ia-ți kendama și vino la mall, parter (rotondă, lângă Starbucks). Participarea este gratuită și fără listă de trick-uri necesare.

Read More

10.05.2017

5 yoyo-uri care te ajuta sa fii cel mai swag din gasca vara asta

yoyo jucarie joc yoyofactoryAlegerea primului yoyo este foarte importantă. Jocul de yoyo poate fi destul de complicat la început. De aceea, trebuie să începi cu cel mai potrivit pentru tine. Yoyo-urile sunt împărțite în trei categorii: pentru începăatori, pentru avansați și pentru looping. Cele pentru începători sunt “sensibile” sau responsive, ele se rotesc, dar se întorc rapid în urma unei simple mișcări a mâinii, ceea ce este crucial în învățarea elementelor de bază ale jocului.

Read More

10.05.2017

Ann Connolly – un yoyo feminin

ann connolly comic con 2017 yoyo factoryAnn Connolly este una din cele mai renumite jucătoare de yoyo din lume. Este un jucător yo-yo sponsorizat de YoYoFactory, compania de producție de jucării de îndemânare și un renumit vlogger YouTube. Canalul ei de YouTube include videoclipuri săptămânale cu recenzii despre produse YoYo Factory și diferite tutoriale amuzante, despre cum să faci trucuri și jonglerii originale.

Read More

10.05.2017

5 kendama cu care poti fi cool vara asta

kendama cool vara usa pro alex smith zack yourd jake wiens kaizen turner thorneKendama USA Pro face parte din proiectul ce vrea să evidențieze fiecare dintre jucătorii campioni Kendama din Statele Unite și setările specifice kendama, pe care au ales să le utilizeze pentru Kendama World Cup (KWC), adăugând, de asemenea, și fiecare semnătură scrisă manual. Fii cool vara asta și îmbogățește-ți colecția cu unele din cele mai tari kendame de competiție.

Read More

10.05.2017

Experienta Comic Con 2017

comic con 2017 kendama yoyo

În 2017, în perioada 5-7 mai, East European Comic Con și-a deschis porțile pentru cea de a cincea ediție. Evenimentul, desfășurat la Romexpo, într-un spațiu generos de peste 20.000 de metri pătrați, a reunit peste 40.000 de pasionați de filme și seriale, benzi desenate, boardgames, anime, cosplay și stand-up comedy și a găzduit demonstrații de YoYo și Kendama.

Read More

08.05.2017

Cum sa iti alegi yoyo-ul

jucarii yoyo yo-yo fast flutureYoyo-ului i s-au dezvoltat figuri din ce în ce mai complexe și mai complicate. Devenit un simbol al mişcărilor de du-te-vino, al creşterilor şi descreşterilor rapide, yo-yo este un joc care crește în popularitate. Ca la orice început, trebuie să capeți ceva noțiuni despre această jucărie de copii, a oamenilor mari, pentru a ști cum să alegi pe cea potrivită.

Read More

13.04.2017

Cum sa iti alegi kendama potrivita

kendama jocuri jucarie sfaturi alegereKendama numește atât jocul care incită pe toată lumea, indiferent de vârstă, cât și jucăria. Jucăria, cu un design asemănător mânerului unei săbii, își propune să cultive atât abilitățile în mânuirea ei, precum și controlul de sine și răbdărea. Gama mare de modele, materiale și culori, face utilă o prezentare scurtă a elementelor ce vor fi luate în seamă la alegerea unei astfel de jucării.

Read More

13.04.2017

5 kendama swag pentru colectia ta de primavara

kendama primavara colectie kaizenUnul dintre avantajele kendamei este că poate fi jucat oriunde și oricând, dar mai ales cu gașca, în aer liber. Plăcere, răbdare și îndemânare să ai, cu trick-urile de senzație. Dar se cere un update, din moment ce nu mai ești începător. Ai nevoie de o kendama mai profi, care să respecte standardele de nivel mondial și, în același timp, vopsită în culorile care te reprezintă și te inspiră. 

Read More

13.04.2017

Kendama play... the game - 8 Aprilie

kendama trick concursVrei să devii unul dintre cei mai tari Kendamiști? Atunci, vino la București Mall, în fața magazinului Diverta, pe data de 8 aprilie și arată-ne ce poți! Oase & SHAO vor da startul KENDAMA PLAY începând cu ora 12.00. Mai jos aveți detaliile concursului și desigur, video-ul cu trick-urile pentru Începători și Avansați.

Read More

04.04.2017

Kendama Play Steagul Romaniei

kendama steag RomaniaȘtim cu toții că un avantaj al Kendamelor colorate este că bila poate fi urmărită mult mai ușor în aer și, astfel poți evalua dacă faci o mișcare corectă său nu. Ce model, ce culori, ar fi perfecte pentru învațarea trick-urilor, dar și pentru participarea la competiții de Kendama, mai ales în afara țării...?! Kendama Play Steagul României. Plus că, nu mai trebuie să precizezi de fiecare dată.. “eu sunt ROMÂN!”

Read More

30.03.2017

Istoria jocului Kendama

kendama jucarie jocuri istoricExistența unei mari varietăți de trucuri și combinații, apariția a din ce în ce mai multe trucuri netradiționale, mare parte preluate din alte jocuri, duc de multe ori kendama la limită cu jongleria. În țările din Asia, această formă relativ tânără de kendama se răspândește rapid ca un sport-tendință. În Europa și America, această variantă japoneză a kendamei, deși recent cunoscută, sporește continuu și foarte rapid în popularitate. În comunitatea kendama, pe site-uri și YouTube, există un intens schimb internațional de trucuri, schimb ce duce la răspândirea unei tehnici de calitate.

Read More

30.03.2017

Despre Kendama Pill

kendama pill jocuriPoate ai auzit despre ele, poate le-ai așteptat! Acum, în sfârșit, le poți avea! Terra Kendama a inventat Pill-ul în scopul de a lansa o nouă provocare fanilor Kendama și de a le testa creativitatea, coordonarea și dexteritatea. Pill-ul, este o super jucărie foarte distractivă, care îți permite să îți folosești imaginația pentru o mulțime de trick-uri. Are formă ovală, nu are cupe și este prevazută doar cu spike-ul.

Read More

27.03.2017

Trucuri Kendama - varf si cupe

kendama jocuri sfaturi reguli trucuri varf cupeDiferitele trucuri, de pe diferitele cupe pe vârf, le veți obține printr-o atentă studiere a înclinațiilor pe care le veți da kendamei, în raport cu corpul dumnevoastră, ca să puteți urmări și aduce gaura deasupra vârfului, pentru a prinde mingea în acesta. Acum veți învăța prinderea mingii cu vârful Kendama și prinderea mingii cu cupa de bază și, de asemenea, urmărirea și corectarea poziției găurii din minge în timpul trucurilor.

Read More

08.03.2017

Curiozitati Kendama

kendama jocuri sfaturi reguli curiozitati istoricAșa cum vei afla de la orice pasionat pe care ”microbul” Kendama l-a ajuns, kendama nu este un joc - kendama este un stil de viață, care provoacă ”dependență”. De ce se spune asta?! Ei bine, pentru că odată prins jocul, vei putea face oricâte trucuri cu Kendama, dacă îți lași îndemânarea și imaginația să ”zburde”. Kendama este un joc de atenție, este un joc de coordonare, este un joc de strategie.

 

Read More

08.03.2017

Cupele Kendama - trucuri

kendama jocuri sfaturi reguli trucuriChiar dacă pare greu, jocul cu Kendama poate deveni un stil nou de joacă, îți vei descoperi noi aptitudini sși vei adopta o atitudine mai îndrăzneață. Începe să te antrenezi încercând să prinzi mingea (tama) cu cupa mare (o-zara). Pe de altă parte, trebuie sa înveți că în Kendama utilizarea genunchilor pentru amortizare este procedura de succes.

Read More

28.02.2017

Sfaturi pentru a te juca corect cu kendama

kendama jocuri sfaturi reguliAi văzut în jurul tău diverși tipi sau tipe, jucându-se cu un mâner cu o sfoară, de care era prinsă o minge cu gaură. Cu ceva eforturi, ai aflat că se numește kendama și că s-ar putea să fii ultimul de pe lume care a aflat asta și, totodată, care nu are și nu stie cum să se joace cu ea. Ok, stai liniștit, nu ești chiar singurul, mai sunt câțiva ca tine și încercăm să vă ajutăm cu ce știm și cu ce am mai aflat de la alții.

Read More

23.02.2017

3 prize de baza pentru kendama

kendama grip tama prizaSă încercăm să învățăm trei prize de bază pentru kendama, pentru a putea controla mai bine jocul. Și anume este vorba de grip ken, grip sara și grip tama. Pas cu pas, prin strategie și focusare, veți deveni mai îndemânatici și mai pasionați.

Read More

22.02.2017

Krom Kendama - de la jucatori impatimiti pentru noua generatie de jucatori

jucarii jocuri krom kendama rosadamaKrom Kendama s-a născut în 2012, sub tutela campionului mondial Thorkild May, Catch & Flow - World Freestyle Winners și a campionului european Philip Eldridge, având ca obiectiv producția de Kendama de cea mai înaltă calitate, atât pentru profesioniști, cât și pentru jucătorii începători. Sloganul lor este “Creat de jucători pentru jucători”. Cine altcineva să înțeleagă mai bine nevoile unui jucător de Kendama, dacă nu chiar campionii?

Read More

15.02.2017

5 modele noi de Kendama Play in premiera mondiala la Giftology.ro

jucarii jocuri kendama play grip II summerCele 5 modele noi, Romanian Flag, Spring, Summer, Fall, Winter Kendama Play Grip II, se află în premieră worldwide online, la Giftology, special pentru fanii Kendama. Kendama Play Grip II este un brand premium produs de către prima companie Kendama din Europa: Kendama Europe. Și mai mult decât atât, echipa Giftology pregătește alte 4 surprize, alte noi modele Kendama.

Read More

06.02.2017

Cum se numesc cupele Kendama?

kendama beneficii intretinere jocKendama este o jucărie tradițională japoneză, care încearcă să mărescă abilitățile și îndemânarea prin mânuirea ei. Controlul de sine și răbdarea sunt abilități necesare în mânuirea Kendama.

Read More

05.12.2016

Cum să îți întreții corect Kendama

kendama beneficii intretinere jocKendama este o jucărie tradițională japoneză și este alcătuită din două părți: o minge și un mâner. Kendama este acea jucărie care este pentru copii de toate vârstele, de la 7 la 120 de ani, indiferent de gen sau rasă. Iată câteva sfaturi utile pentru întreținerea ei corectă.

Read More

05.12.2016

Cum se schimbă ața/sfoara unei Kendama?

kendama beneficii intretinere jocO întrebare logică, care va apărea în cazul fiecărui jucător Kendama, este cum schimbăm sfoara sau șiretul unei kendame. Întrebaăi asociate ar fi cât de des schimbăm această sfoară și/ sau de ce.

Read More

05.12.2016

Ce este Kendama, cum se joacă, reguli de bază

kendamaEsti gata să îți pui îndemânarea la încercare cu Kendama? Jucăria tradițională japoneză a devenit populară peste tot în lume și și-a câștigat adepți de toate vârstele. Află mai multe despre ce este kendama, cum se joacă și ce anume o face atât de provocatoare încât să genereze ”dependență” în rândul celor care o practică.

Read More

10.09.2016

34 produse in categorie

34 Articol(e)

per pagina