Blog Giftology
Top 10 cadouri pentru iesit la iarba verde

Suntem în plin sezon estival și căldura ne face să căutăm rapid soluții pentru weekend, gândul ne zboară la plajă, la mare, la munte sau la răcoarea și umbra unei poieni de pădure. Este sezonul ieșirilor la iarbă verde, cu sau fără tradiționalul grătar cu mici, și fiecare zi liberă trebuie valorificată la maximum, așa că nu trebuie să ratezi niciun moment.

Ce te faci, totuși, atunci când ai de ales un cadou pentru un prieten și tu nu ai nici cel mai mic chef de umblat prin magazine sau prin soare și, în plus, nu ai nici cea mai mică idee despre ce ai putea să îi cumperi?!

Echipa Giftology s-a gândit la această variantă și a încercat să îți ușureze acest task, așa că a făcut o listă de 10 idei de cadouri pentru ieșit la iarbă verde… pentru ca tu să găsești cadoul ideal și să te și bucuri împreună cu sărbătoritul sau sărbătorita departe de betonul și căldura din oraș.

iarba verde cadouri patura1. Pătura Twister – Când vine vorba despre ieșit la grătar, la iarbă verde sau la picnic, prietenul tău este cap de listă? Atunci alegerea unui cadou nu ar trebui să îți facă neapărat probleme.

Ieșirile la iarbă verde cu prietenii sunt distractive, dar uneori devin plictisitoare dacă nu găsești o activitate care să mai schimbe puțin atmosfera. Cum poți face asta mai bine dacă nu înlocuind pătura clasică de picnic cu una Twister?!

E aproape imposibil să nu fi auzit sau să nu fi jucat vreodată Twister, unul dintre cele mai apreciate jocuri, în care participanții trebuie să își folosească corpul ca instrument de joacă. Pe Pătura Twister se regăsesc o serie de cercuri, de culori diferite (roșu, galben, verde și albastru), iar jucătorii trebuie să își pună mâinile și picioarele pe culorile indicate de ruletă, aceste culori fiind alese întâmplător, prin învârtirea unui arc.

Mai poate să spună cineva acum că ieșirile la iarbă verde nu pot fi distractive?! Să nu uiți că acest joc te va face să arzi caloriile adunate cât timp ești la picnic, dar într-un mod distractiv. Nu uita: piciorul drept pe galben, mâna stângă pe roșu!

2. Pix multifuncțional 12 în 1 – Întotdeauna găsești câte ceva de făcut, dar nu poți să iei mereu în rucsac toate uneltele de care simți tu că ai avea nevoie? De obicei, toate ieșirile la iarbă verde încep sau se termină cu: “Are cineva la el, din întâmplare, vreo/vreun….”?

Știm cât de greu este să ai nevoie de ceva și să nu ai la tine atunci când ești la iarbă verde, așa că cineva din grup trebuie să fie echipat corespunzător. Poate te asiguri că treci pe lista de cadouri a viitorului sărbătorit și un pix multifuncțional ca să nu mai aveți probleme data viitoare… Și dacă simți că e nevoie și de o variantă de rezervă, îți poți lua și tu unul… Unul cu 12 întrebuințări: fierăstrău, pensetă, perforator, pilă, lame scurte și lungi, șurubelniță cu profil lat și șurubelniță în stea.

iarba verde cadouri microscop smartphone3. Microscop telefon – Fiecare moment petrecut în natură, scoate la iveală latura geek a prietenului/prietenei tale? Oferă-le posibilitatea de a explora și descoperi lumea așa cum nu au mai făcut-o niciodată până acum. Microscopul este compatibil cu majoritatea mărcilor de telefon și le va permite “posesorilor” să descopere în detaliu frunzele și florile plantelor sau forma și culorile insectelor.

Asemeni unui microscop adevărat, imaginile sunt mărite și pot fi analizate până la cel mai mic detaliu. Nu uitați să vă bucurați de frumusețile naturii și să păstrați câte o amintire pentru fiecare moment petrecut în aer liber.

4. Kendama – Cea mai “la modă” variantă de distracție vara acesta este kendama. Disponibilă în atât de multe variante și de dimensiuni diferite, este practic imposibil să nu o ai la tine data viitoare când ieși la iarbă verde. Comandă-i una specială si viitorului sărbătorit și faceți un concurs în care cel care știe sau face cât mai puține trick-uri să primească o pedeapsă (cum ar fi de exemplu grătarul, nimănui nu îi place să îl facă, dar tuturor ne place să îl mâncăm).

E clar că cel care pierde are nevoie de mai mult exercițiu pentru a căpăta mai multă răbdare și îndemânare, iar competiția organizată de voi îl va face să se ambiționeze pentru a se perfecționa și bineînțeles, pentru a nu mai fi tot el cel care face grătarul data viitoare.

iarba verde cadouri termos star wars5. Termos Stormtrooper  – Prietenul sau prietena ta este mereu în gardă asemeni soldaților din franciza Star Wars și nu pleacă niciodată de acasă fără “băutura magică”? Atunci poate ar trebui să nu fie echipat / echipată corespunzător pentru a nu fi niciodată prins / prinsă cu garda jos.

Termosul Stormtrooper este varianta ideală de cadou și poate fi folosit cu succes în timpul ieșirilor la iarbă verde pentru că va exista cu siguranță cineva care își va dori o gură de cafea sau de ceai din ăla bun.

6. Grătar sergent BBQ – Principala “ocupație” a bărbaților vara pare să fie grătarul și berea, iar Grătarul Sergent BBQ pare să fie soluția cea mai la îndemână deoarece este ușor de transportat și depozitat.

Ieșirile la iarbă verde nu mai au de ce să se transforme într-un motiv de “mai bine stăm acasă, facem un grătar…”. Așa că, cel mai bine, fă-l cadou prietenului care are tendința să taie mereu elanul tuturor, doar pentru că el vede ieșirile la iarbă verde doar un motiv pentru grătar. Acum nu mai există scuze.  Mergeți la iarbă verde și luați-l cu voi și pe Sergent BBQ. Ochelarii aceia impunători și mustața stufoasă ascunse sub casca verde a militarului îl vor convinge chiar și pe cel mai mare “spărgător de distracții”.

iarba verde cadouri patura lentile fish smartphone7. Lentile Fish Eye – În orice grup de prieteni trebuie să existe acea persoană dornică să imortalizeze fiecare moment și fiecare lucru, de aceea lentilele Fish Eye reprezintă cadoul ideal pentru un amator de poze trăznite.

Lentilele Fish Eye deschid noi posibilități creative în fotografierea cu telefonul mobil și pentru a ne asigura că niciun moment nu va fi ratat, le-am atașat de un breloc. Cu siguranță cel/ cea care va primi cadou acest lentile își va dori să le folosească cât mai repede și va organiza imediat o nouă ieșire la iarbă verde.

8. Poncho ploaie Superman – Nu întotdeauna ieșirile la iarbă verde pot fi planificate în detaliu și nu ne referim la ce vă gândiți să luați cu voi, ci la cât de repede se poate schimba vremea. Dar pentru că e vară, de obicei ploile vin și se duc la fel de rapid. Totuși, nu cred că este cineva care își dorește ca această ieșire în aer liber, departe de zgomotul din oraș să se termine brusc din cauza unei ploi rapide de vară. Și cum umbrele ocupă de obicei mai mult loc în rucsac, varianta ideală pentru a te proteja de o ploaie neașteptată este un poncho.

Inspirat din viața personajului de benzi desenate Superman, poncho-ul te va ajuta să te ferești de picăturile de apă și să fii la modă în același timp, chiar dacă unicul tău gând este să te nu te uzi.

9. Yoyo – Nicio ieșire la iarbă verde nu este lipsită de distracție, iar de fiecare dată mai apare câte un joc sau un element “vedetă” care întregește atmosfera și care creează motive noi de amuzament și curiozitate.

iarba verde cadouri joc carti pokerPoţi găsi yoyo-uri pentru începători, intermediari şi avansaţi, din diferite materiale sau pentru diferite trucuri, așa că nu ai de ce să îți faci probleme. Singura ta grijă pentru următoarea zi de naștere și ieșire la iarbă verde este legată doar de “ce Yoyo să aleg?!”.

 10. Joc de poker gigant– Știm că poker-ul se numără printre jocurile preferate atunci când vă petreceți timpul în aer liber. Dar cum ar fi dacă data viitoare ați merge pe varianta gigant?

Pasionații de poker vor petrece cea mai bună zi atunci când vor începe jocul preferat în varianta gigant. Dimensiunea cărților va da impresia de mai mult noroc sau chiar îți vor aduce câștigul mult dorit.

Sperăm că aceste idei de cadouri pentru ieșit la iarbă verde vă vor face să nu petreceți prea mult timpul printre betoane și veți alege să vă bucurați de zilele călduroase în aer liber, alături de prieteni și cu muuultă distracție.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului