Blog Giftology

Seria Custom Kendama USA – arta pentru arta

Seria Custom Kendama USA – arta pentru arta

Unul din cei mai faimoși producători de kendama din lume, Kendama USA a dat posibilitatea unor mari campioni, din propria echipă, să-și personalizeze kendamele. În afara faptului că fiecare dintre kendame purta semnătura campionului, fiecare avea pe corp și cupe desene care spuneau ceva despre personalitatea campionului.

Aceste desene făceau și mai ușor de recunoscut cupele, majoritatea desenelor fiind pe cupa mare sau cupele aveau desene diferite. Fiecare dintre ei a creat un design special pentru bila kendamei. Acest design, nu numai că dădea indicații foarte clare despre unde este ana, gaura în care se înfige vârful mânerului, dar vorbeau și despre viziunea cromatică a campionului.

După imensul succes al acestei campanii, Kendama USA a încercat un alt experiment.

Kendama SUA îi iubește pe artiști, colaborând cu oameni creativi din întreaga lume.kendama custom USA the cook Kendama SUA aduce, în fața fanilor Kendama, piese de artă funcțională, uimitoare, ce adaugă un stil unic și proaspăt jocului, în același timp fiind adevătrate piese de colecție. Despre asta e vorba în seria Custom.

Șase artiști plastici de top, cinci designeri, destul de implicați în mișcarea kendama, au ales anumite modele și au acceptat să schimbe designul acestora.

1. The Cook – a schimbat infățisarea bilei, culorile folosite, metalice, unice, trebuiesc neapărat văzute. Ele dau acea senzatie de fulg moale, care îi conferă un frumos aspect de culoare, senzația fiind că se așteaptă zborul imediat. The Cook gătește o kendama Kaizen, cu noi combinații de culoare, toate acestea fiind executate manual.

Kendama USA Custom Kaizen – The Cook – Green and Copper – este unul din modele Color Shift ale lui The Cook, care vă va impresiona retina cu siguranță, remarcându-se printr-o explozie de culoare. Efectul este cel mai viu în lumina naturală, deoarece culorile fac o mișcare subtilă pe măsură ce mingea se mișcă. Suprafața este acoperită special, pentru o perfectă frecare în timpul jocului.

Fiecare piesă este pictată manual la Kendama SUA, de către The Cook însuși. Culoarea kendamei pe care o primiți poate să pară puțin diferită decât în fotografii, în funcție de tipul de lumină în care vă aflați și din ckendama custom USA painted bluue unghi vă uitați la minge.

Cook folosește mânerul Kaizen pentru o performanță maximă.

2. Painted Bluu – artist plastic inspirat substanțial de arta tatuajelor, are o viziune florală a designului kendamelor create, folosind linia Kaizen Tie-Dye.

Echilibrul pământului m-a inspirat întotdeauna, încorporând elemente de pământ precum florile și liniile curgătoare, am vrut să creez un sentiment calmant, păstrând în același timp liniile mai dense pentru a putea juca” ne spune Painted Bluu.

Kendama USA Custom Kaizen – Painted Bluu – Rising Flowers – este un alt model al cărui design a fost conceput de Painted Pluu, artist specializat în arta tatuajului, acea concepție care concentrează simbolurile într-un spațiu restrâns.

Rising Flowers este un design floral conceput de Painted Bluu care folosește un ken Kaizen și este considerat o linie de mare performanță.

3. Vicsomeday – este un alt artist care a ilustrat kendama din acestă serie. Aceste kendame sunt desenate de mână, cu linii meticuloase, ce reprezintă teme capricioase și suprarealiste. Piesele acestei serii, cu mâner clasic, sunt unice, adăugarea lor la colecția dumneavoastră fiind un mare câștig, îndeplinirea tuturor fanteziilor.

kendama custom USA ricks4. Girr – în colaborarea lui cu Kendama USA, a introdus un design special mânerelor Kaizen, design ce evidențiază foarte bine bila, partea ei superioară sau cea de bază. Designurile de top, KUSA scrabble, tortoise shell, cathedral, hypercube, graffiti sau merica, sunt rezultatul acestei faimoase colorări.

Kendama USA Custom Kaizen – Girr – Kusa Scrabble –  este o colaborare cu Girr pentru a crea acest obiect exclusiv kendama. Acest obiect a fost realizat gândindu-se numai la scrabble și kendama, înpreună. Bila este acoperită de un strat roșu strălucitor și împodobită cu litere, ken și usa. Aceasta este socotită o piesă de foc, a colecția Custom Girr, renumită pentru ușurința cu care este folosită la joc. Împerechetă cu un ken Kaizen face super performanță.

5. Sean N. Ricks – transformă tama întro destinație a călătoriilor voastre prin locuri exotice. Trecem de la arșița peisajului arid al deșertului din Red Rocks la nisipul plajei bătut de valuri și briză al insulelor tropicale sau al văii unde pădurea de bambus este stăpână. Unicitatea peisajul pictat manual ajunge până la copacii de zăpadă și râurile înghețate, a zilei de iarnă, dar ajunge și la liniștea unei nopți de vacanță. Și pentru el, bilele sunt asociale cu mânerele Kendama Kaizen, pentru o performanță maximă.

Kendama USA Custom Kaizen – Sean Ricks – Silent Night – este kendama care în opinia lui Ricks reprezintă frumoasa și unica sărbătoare a Crăciunului, acea magică noapre de vis. Este kendama care amintește, nu numai de noaptea sfântă, dar și de spiritul vacanței, și de feeria iernii.

kendama custom USA serie arta hansenKendama aceasta este din lemn de fag, durabil și elastic, cu kenul de tip Kaizen.

6. Bryan Hansen – unul dintre cei mai buni designeri de kendame, jucător și campion, încearcă să folosească modelul Kaizen, model de mare performanță și foarte popular, pentru a picta de mână o kendamă cu multă personalitate, unică și spectaculoasă.

Kendama USA Custom Kaizen – BHC Bear Claw – este realizată de Bryan Hansen, ca un model spectaculos. Bila este vopsită în forma unor gheare de urs, în portocaliu și negru. Pe lângă aceste „gheare”, kendama a rămas necolorată, naturală, putându-se observa striațiile lemnului.

Încă o dată cei de la Kendama USA au permis creatorilor săi să scoată pe piață o serie kendama, 49 la număr, al celor șase designeri, serie cunoscută drept Custom, serie cu valoare de colecție, scoasă în serie limitată.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului