Blog Giftology
Robotei pentru cumintei de 1 iunie

Fie că se povestește despre Jules Verne sau despre Jules și Verne, fiii doctorului Emmett Brown din faimoasa trilogie, Back to the Future, întotdeauna ne gândim la SF.

Ce înseamnă SF? Pe scurt, înseamnă nave spațiale, roboți, transportoare intergalactice și viteze luminice, arme laser și protonice sau tunuri blastice.

Cum mai toată lumea are propria sa sabie jedi, cu laser, este foarte ușor să gândim, că un cadou mai special pentru copii de vârste diferite, pentru 1 iunie, ar fi evident un roboțel. Dacă îl construim și singuri este cu atât mai minunat, iar dacă robotul inițial putem să-l transformăm în al doilea sau al treilea, este și mai și. Pe principiul „mâini dibace …. ce pot face”.

Cam asta a făcut echipa de la Giftology pentru ziua copiilor, 1 iunie… Ne-au adus în poziția de a avea kituri de construcție pentru roboți, pe care putem să-i transformăm, schimbându-le înfățișarea și funcțiile. Modul de funcționare care asigură autonomia energetică este solar, cu baterie sau apă sărată. Asta înseamnă satisfacție maximă pentru toți cumințeii de mai mult de 8 anișori, care-și pot construi pas cu pas cea mai cool jucărie.

1 iunie copii cadouri roboti spatiali solar machete 3D set construcție vehicul masina soparla1. Kit construcție Roboți Spațiali 7 în 1 – este un set din care se pot construi alternativ șapte module, reprezentând cam tot ce ne închipuim noi că ar trebui trimis cu racheta pe Marte. Am trimite sigur un astronaut, un explorator spațial, un rover spațial, sigur un robot spațial, o navetă spațială sau o stație spațială. Și, nu în ultimul rând, un câine spațial.

Kitul este format din piese din plastic care se îmbină fără a fi necesare instrumente sau lipici. Lumina solară va face roboții să se miște în diferite moduri, în funcție de robotul construit. De exemplu, astronautul pășește, nava spațială se deplasează.

În cazul în care vreți să vă bucurați de roboți și în înteriorul casei, pe lumină slabă, acestia funcționează și pe baza unei micro-baterii, reîncărcabilă, inclusă în pachet. Această micro-baterie poate fi încarcată și de o baterie simplă AA, neinclusă în pachet, sau prin panoul solar, care este inclus.

Vârsta recomandată peste 7 ani.

2. Kit Robotică – Vehicul cu apă sarată – este mașina de curse Baja pe bază de apă sarată. Ea este un mod unic de a îi învăța pe cei mici și pe cei mari despre energia curată, ce nu afectează mediul.

Conceptul care stă la baza acestui produs este un motor ecologic pe bază de energie alternativă care, cu siguranță, vă va impresiona în momentul în care adăugați doar câteva picături de apă sarată și mașina va merge ca prin minune.

Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul.

1 iunie copii cadouri roboti spatiali solar machete 3D set construcție vehicul masina soparla3. Kit construcție T4 Roboți solari 4 în 1 – este pentru vârstă de peste 8 ani. Este un kit pentru începători în ale roboticii, având piese mari, ușor de asamblat, dar este nemaipomenit pentru cineva pasionat de construcție și mecanică. Cu siguranță este impresionant să poți transforma un robot T-Rex într-un robot insectă, pe care să-l faci apoi un driller, adică o mașină de săpat și în cele din urmă robot umanoid. Roboții sunt alimentați cu lumina solară.

Funcționând pe bază de lumină solară, nu va fi necesară cumpărarea bateriilor, așa că distracția nu se va termina niciodată… poate doar noaptea… Nu numai că acest set îl va ajuta pe copilul tău să înțeleagă cum funcționează alimentarea solară, dar îl va face să iasă din casă și să se joace în aer liber, cel puțin când e soare afară.

4. Kit robotică – Mașină 4 x 4 cu motor pe apă sarată – Îți plac cursele de mașini și îți dorești mereu să deții cea mai puternică mașină, cu un consum minim? Giftology nu îți putea oferi o mașină mai adevărată, pentru a te ajuta să câștigi fiecare cursă pe care tu și prietenii tăi o organizați în sufragerie sau pe terasă.

Mașina 4 x 4 trebuie asamblată pentru a înțelege mecanismul, mașina funcționând pe bază de apă sarată, scutindu-te de schimbarea bateriilor la fiecare două săptămâni.

Motorul mașinii poate fi asamblat fie plat, fie în V, iar înalțimea vehiculului poate fi 1 iunie copii cadouri roboti spatiali solar machete 3D set construcție vehicul masina soparlaajustată în funcție de preferințe.

5. Kit Robotică – Motocicletă pe bază de apă sarată – este un alt kit cu care vei construi ușor o motocicletă ecologică, care se alimentează de la o celulă cu apă sărată.

Construcția motocicletei trebuie făcută urmărind rolul fiecărei piese componente, pentru a înțelege, în cele din urmă, funcționarea întregului ansamblu.

Motocicleta, odată construită, execută 3 tipuri de mișcări: merge înainte, merge în cerc și merge în „S”. După activarea celulei pe bază de apă sărată, motocicleta poate funcționa până la 3 ore încontinuu.

6. Kit construcție – Robot Motorizat 4 în 1 – este un alt kit de construit roboți pentru copii cu vârstă între 10 și 88 ani. Pentru copiii cărora le plac jocurile de construcție, dar și roboțeii, cu care să se distreze toată ziua, cadoul ideal este Robotul Motorizat 4 în 1. Ei vor fi impresionați de faptul că din mânuțele lor vor ieși astfel de construcții.

De aceste jucării nu se vor plictisi prea curând. Setul este format din 34 de piese, care pot fi asamblate în 4 roboței foarte simpatici: Crawler, Walker, Truck si Droid. Robotul funcționează pe diferite trepte de viteză și necesită baterie.

7. Kit robotică de construcție mașină cu motor pe aer – este kitul pentru a construi propria mașină cu motor de putere, dar din surse alternative de energie. Fără baterii, aceasta se bazează în întregime pe puterea aerului pentru a atinge o anumită viteză, pe o distanța de 50 metri. Acest kit minunat este o modalitate foarte interesantă de a introduce copiilor principiile de robotică. Kitul de acționare cu aer este o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile de inginerie, oferind în același timp ore de distracție copilului dumneavoastră.

1 iunie copii cadouri roboti spatiali solar machete 3D set construcție vehicul masina soparla8. Kit construcție T3 Roboți solari 3 în 1 –  este un set de trei roboți inediți, cărora nu ești nevoit să le schimbi bateriile. Este un set de construcție a unor roboți, de care copilul tău nu se va plictisi foarte repede, dar și suficient de solid să nu poată fi stricat prea ușor. Ei folosesc energia de la o celulă solară. Copilul tău va fi surprins de acest roboțel, care se poate transforma atât într-un tanc, cât și într-un scorpion. Pentru a-l transforma, trebuie urmate instrucțiunile incluse în pachet. Pe lângă plăcerea de a-l construi, pentru că acest kit de construcție se încarcă solar, copilul tău va dori să iasă în aer liber, cel puțin cât e soare afară. În funcție de robotul ales și în funcție de intensitatea luminii solare, acesta va face mișcări diferite.

9. Kit robotică de construcție șopârlă – este perfect pentru o persoană căreia îi plac jocurile de construcție, dar și roboții. Un kit de construcție a unei șopârle cu inteligență artificială va fi în topul preferințelor. Șopârla are culoarea verde și un guler portocaliu care se poate strânge. Pe lângă aspectul realist, micuța șopârlă are și viteza uneia adevărate, ea funcționând pe baterii. În plus, șopârla este interactivă, având un senzor cu infraroșu, care e programat pe două moduri:

  • Dacă senzorul este activat pe modul „Escape”, atunci șopârla va fi speriată, își va deschide gulerul și va fugi la o distanță sigură.
  • Dacă senzorul este activat pe modul „Follow me”, atunci șopârla va mișca gulerul, va încerca să atace pentru a evalua pericolul. Dacă nu va simți vreun pericol va începe să meargă după tine ca un adevărat animal de casă.

Pe lângă interactivitatea sa, principala distracție este să o construiești.

1 iunie copii cadouri roboti spatiali solar machete 3D set construcție vehicul masina soparla10. Kit construcție – Robot Solar 14 în 1 – este robotul alimentat cu energie solară care poate fi transformat în 14 moduri diferite, adică 14 roboți, care includ o multitudine de mișcări comice și funcționale. Utilizatorul îl poate schimba cu ușurință de la un câine cu coadă, la un gândac alergător sau un crab ce merge pe jos, în surfer sau în 14 feluri … Kitul oferă accesorii unice incluse, care fac robotul să se miște pe pământ și apă.

Cu o energie alternativă care joacă un rol esențial, nu mai rămâne decât să învățăm copii cu conceptele de bază din spatele acestei tehnologii. Produsul este alimentat de soare, deci nu sunt necesare baterii. Robotul se mișcă în lumina directă a soarelui și le permite copiilor să creeze și să-și utilizeze imaginația lor infinită.

Există două niveluri în construirea kitului de robot.

  • Nivelul 1 include: Turtle-bot, Beetle-bot, Quadru-bot, Boat-bot, Walker-bot, Dog-bot și bot-roată.
  • După ce se distrează cu nivelul de intrare, pot contesta abilitățile lor manipulative cu al doilea nivel: Roly Poly-bot, Auto-bot, Slither-bot, Surf-bot, Zombie-bot, Crab-bot și Row-bot.

Caracteristicile suplimentare includ: polaritatea reglabilă pe panoul solar pentru a schimba direcția de rotație a motorului, capul robotului retractabil, care poate fi rapid stocat în corpul superior, capul robotului poate fi instalat în partea din față, în partea de sus sau în spatele cutiei de viteze, pentru a vedea mișcările uneltelor. Cu kitul de roboți solari educativi de la 14 în 1, permiteți-le copiilor să învețe despre viitorul lor și să se distreze cu el.

Copiii noștri sunt viitorul„, după cum spun unii. Și dacă ceva este sigur în legătură cu viitorul, este faptul că sursele regenerabile de energie și tehnologiile verzi vor juca un rol major în viața copiilor noștri. De aceea, roboțeii propuși de echipa Giftology îi vor învăța primii pași în această direcție.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului