Program: luni-vineri 09:00 - 17:30 0769.830.023 Contact

Nu e niciodata prea tarziu sa ai un poster Harry Potter pe perete

26.02.2018

Grea viață am dus... Dacă nu erai fan Star Wars, Star Trek sau Țestoasele Ninja nu aveai ce pune pe pereți într-o vreme.

Opțiunile au crescut odată cu magia lui Harry Potter, însă!

Pentru cine nu a aflat încă, repetăm: cel mai puternic și iubit vrăjitor din 1997 și până în zilele noastre este Harry Potter. El este cel care, cu puterile sale magice, stăpânește inimile a mii de fani cu vârste între 6 și 86 de ani, indiferent pe unde s-ar găsi ei.

Iar acum, toți fanii acestuia pot avea parte de un poster sau tablou deasupra patului. Cu alte cuvinte Accio tablouri!... sau, dacă nu merge vraja, puteți să le comandați.

  • postere tablouri harry potter game of thronesTablourile cu Harry Potter sunt dedicate întregii serii de romane, ca să-ți reamintești ce ai îndrăgit mai mult și ce te-ar face să retrăiești această saga care a creat o întreagă generație de cititori.

Toată saga este despre Harry Potter, copilul care reușește să ajungă la școala de magie, farmece și vrăjitorii, Hogwarts, și alături de prietenii lui, Hermione Granger și Ron Weasley, învață pas cu pas, volum cu volum, cum să facă față provocărilor pentru a putea rezolva conflictul cu întunecatul vrăjitor Voldemort. 

În Piatra filozofală învață să zboare pe mătură, să joace vâjthaț și să înțeleagă sacrificiul de sine printr-o lecție inegalabilă de șah. Controlul de sine și încrederea în adevărații prieteni îl ajută să omoare basiliscul și să-l salveze pe Hagrid, rezolvând misterul din Camera secretelor.  Eliberând Prizonierul din Azkaban, Harry află adevărul despre nașul său și Lupin, buni prieteni ai părinților săi, învață să zboare cu hipogriful, dar și să facă vraja Patronus împotriva dementorilor. Pocalul de foc ne povestește despre Turnirul celor trei vrăjitori, folosirea portalului și a polipoțiunii, în timp ce în Ordinul Phoenix  află că prietenii sunt sunt cei mai importanți pentru că doar aceștia te ajută la greu. Aflarea Talismanelor Morții  și distrugerea hocruxurilor pregătesc lupta și finalul lui Voldemort.

Tablourile de 30 x 40 cm, pe pânză, cu o elegantă ramă neagră din lemn, sunt alegerea potrivită pentru fanii francizei de orice vârstă.

  • Este destul de clar pentru oricine ca e greu de procurat o pânză de Picasso, Rembrandt, Van Gogh sau chiar Grigorescu, dar asta și pentru că sunt toate deja, date. Mai există pe piață Tabloul pe pânză cu sigla școlii Hogwarts, cu vestitul său motto "Draco dormiens nunquam titillandus", adică ”Nu gâdila niciodată un dragon care doarme”, în varianta 60 x 80 cm sau vederea nocturnă a Școli Hogwarts, când Harry Potter s-a dus pentru prima dată acolo. O altă pânză de mare valoare pentru fani este figura emblematică a profesorului Dumbledore și ea tot în acea primă zi a lui Harry la Hogwarts.
  • Despre Quidditch sau cum spunem noi fanii, vâjthaț, aflăm dintr-un poster ce prezintă evenimentul cu echipele de la Hogwarts și un minimum de reguli. În caz că nici vrăjile nu acoperă orice, posterul, în format normal, este suficient de mare pentru a acoperi parte din peretele ce prezintă urme zdrobitoare ale antrenamentelor cu mingea, de orice o fi fost.

postere tablouri harry potter game of thronesBătăliile cu săbii, călare sau pe jos, cu dragoni și cu zombii, totdeauna sunt atractive. Bucurie mare este și în tabăra fanilor ”Game of Thrones”. ”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune, inspirat din celebra serie de romane ”Cântec de gheață și foc” ale lui George R. R. Martin. Serialul de aventuri ”Urzeala tronurilor” se învârte în jurul Tronului de Fier și al celor șapte familii care luptă pentru Westeros. Fanii nu sunt ei la fel de mulți ca cei a lui Harry Potter, dar numărul lor va mai crește odată cu avansarea în vârstă.

  • Pentru acești fani există acum Posterul logo Game of Thrones sau/și Posterul Game of Thrones - Harta Westeros postere pe care văzându-le, îți vei reaminti zilnic de serialul preferat și vei trece mai ușor timpul până la sezonul următor. Posterele vin în culori specifice epocii și oferă veridicitate. Oricare din postere este cadoul ideal pentru un fan Game of Thrones.
  • Tablou 3D Game of Thrones - Jon Snow versus Night King este un alt cadou perfect pentru fanii serialului ”Game of Thrones”. Fantasticul prinde viață odata cu acest tablou 3D Game of Thrones. Celebrul motto "Winter is here" apare ilustrat în tablou, iar originialitatea produsului constă în trecerea de la uman, reprezentat de Jon Snow, către creatura forțelor răului, Night King. Tabloul reflectă misterul specific serialului intrigant.

Poate vă gândeați că posterele și tablourile HP sau GOT sunt prea jucăușe pentru decorul casei voastre, dar când arată atât de bine devin decorațiuni de bun gust. Așa că nu fiți Încuiați și faceți cinste cu o Berezero sau barem, un pumpkin juice și aveți grijă pentru că de data asta Winter is here!

Comentarii la articol

Trimite comentariu
* Camp Obligatoriu