Blog Giftology

Nisipul kinetic – solutie creativa pentru stres

Nisipul kinetic - solutie creativa pentru stres

În acest moment, Nisipul Galactic se află pe primele trei locuri, cele mai preferate jucării din lume.

În afara faptului că este distractiv, Nisipul Galactic este una din cele mai bune soluții antistres, preferate de copiii de toate vârstele, o jucărie creativă pentru mari și mici. Este ecologic, non-toxic, potrivit atât printre jucăriile de acasă, cât și la birou, în orele de modelaj sau în pauze.

Nisipul Galactic este kinetic, adică „se lipește de el, dar nu și de tine„. Așa că se scurge lent, se mișcă și se „topește” în fața ochilor tăi. Se prelinge printre degete ca un material vâscos, dar îți lasă mâinile „curate și uscate„.

Posibilitățile sunt nelimitate de joacă cu acest nisip „cosmic” care creează dependență, orice se poate face cu acest material unic. Nu este ca nisipul pe care îl știi, are proprietăți care îl fac science fiction. La început, pare a fi nisip obișnuit, dar frumusețea magică a Galactic Sand-ului se dezvăluie curând, și nu este ușor de uitat. Puteți crea forme de nisip uimitoare și structuri care sfidează gravitația, poate fi modelat în formă, dar nu se lipește de alte suprafețe sau materiale.nisip galactic cinetic kinetic cadouri antistres

  • Se manipulează și modelează în diferite forme, manifestându-se înnebunitor și hipnotic, așezându-se în moduri neobișnuite, care te vor umple de mirare, generând în final și divertismentul.
  • Conține 98% nisip pur și 2% un ingredient magic, creat cu tehnologie patentată, care îi conferă o maleabilitate uimitoare, inspirând mișcare și fluiditate.
  • Are o textură asemănătoare miezului de pâine pufos, nu se lipește pe mâini, nu murdărește și nu se usucă.
  • Nu se împrăștie, el curge din mâinile tale asemenea unui lichid, lucru care nu se întamplă cu nisipul obișnuit. La contactul cu diverse obiecte rămâne solid.
  • Este singurul nisip care nu face mizerie ca un nisip, fiind primul material care aduce experiența nisipului umed de plajă, pe bancheta unde petreceți pauza.
  • Nisipul galactic este răcoros, albastru și nu se usucă, așa cum face cel de pe plajă, lucru care îl face perfect pentru joacă.

Este păstrat într-o cutie vintage, negru mat.

Nisipul Galactic este catifelat, plăcut la atingere, încurajând dezvoltarea abilităților tactile și de motricitate fină. Modelarea cu ajutorul palmelor sau a vârfurilor degetelor oferă o experiență relaxantă și creativă tuturor.

Este recomandat atât pentru joacă liberă, cât și pentru activități dirijate de educatori, părinți sau terapeuți. De asemenea, este recomandat și pentru adulți, ajutând foarte mult la relaxare și reducerea nivelului de stres.

Profitați de ocazia creată de Giftology și faceți un cadou fără egal oricui are mai mult de 3 ani.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului