Blog Giftology

Idei de cadouri utile pentru geeks

Idei de cadouri utile pentru geeks

Geek este o persoană devotată unui anumit lucru, astfel încât să iasă din normal. Aceasta ar putea fi din cauza intensității, adâncimii, sau subiectului de interes. Persoanele au fost etichetate sau au ales să se identifice ca physics geeks, mathematics geeks, engineering geeks, science-fiction geeks, computer geeks, various science geeks, film geeks (cinefili), comic book geeks, theatre geeks, history geeks, music geeks, art geeks, philosophy geeks, literature geeks și roleplay geeks.

Pentru că am prieteni programatori, o să vă dau definiția care mi-a placut cel mai mult: “programatorii sunt cei care rezolvă probleme, pe care nu știai că le ai, într-un fel pe care nu îl înțelegi”.

A căuta cadouri pentru geeks este mult mai simplu decât să cauți definiția pentru geeks.

Asta datorită echipei de la Giftology care a venit cu o sumedenie de idei de cadouri utile, excelente, pentru neînțeleșii dar sclipitorii noștri geeks.

geeks cadouri utile fidget spinner1. Fidget Ninja Metal Spinner – este cadoul ideal pentru relaxare în pauze la școală, chiar pe stradă, acasă și în cele două săptămâni ce au mai rămas până la primul clopoțel.

Fidget Spinner este jucăria care, într-un timp record, a crescut masiv în popularitate și s-a răspândit rapid în întreaga lume. Fidget Spinner-ul este considerat jucăria anului 2017. Spinnerul cu carcasă din aluminiu, tip Premium 6061, pentru o rezistență sporită, care dispune de rulmenți de calitate, se remarcă prin durata record de învârtire, 45 secunde în ambalaj și 4 minute în mână.

Fidget Ninja Metal Spinner este realizat să se potrivească perfect în mâna jucătorului. Datorită acestui timp de rotire prelungit, veți putea realiza o serie de trickuri foarte diferite, care nu se pot efectua cu un spinner obișnuit. Acest spinner se rotește silențios, astfel încât te poți juca cu el oriunde, oricând, fără să îi deranjezi pe cei din jur.

Potrivit pentru eliberarea de stres, anxietate, ADHD și se potrivește perfect în buzunar.

2. Gândăcei luminoși – sau Bright Bugz Evolution sunt un truc super cool, care face saltul de la o mână la alta. Dorești să-ți uimești prietenii și familia, cu Bright Bugz Evolution vei reuși. Se arată, merg și strălucesc. Și toate sub comanda ta.

Cu un set de gândacei luminos … și puțină răbdare … poți apuca lumini strălucitoare din aer subțiri și să le dai din mână în mână sau prin obiecte solide.

Acum, Bright Bugz Evolution sunt compatibili cu aplicația Bright Bugz, „gândăceii” putând intra sau ieși din telefon. Aplicația este disponibilă atât pe iPhone, cât și pe Android. Puteți afla mai multe trucuri, dacă aruncați un gândăcel în telefonul dumneavoastră și acesta devine prins prin magie înăuntru. Săriți-l în jurul ecranului, apoi aruncați-l înapoi în mână pentru a vă uimi audiența. Aplicația este gratuită pentru descărcare. Acesta include animații deblocate pentru toate cele șapte culori luminoase ale gândăceilor. Apoi puteți achiziționa animații modernizate și puteți realiza chiar mai multe iluzii impresionante.

Bright Bugz Evolution este disponibil în mai multe culori, verde, albastru, roz, galben, roșu și portocaliu.

Micii „gândăcei” luminoși au un sistem de prindere pe degete, există trei mărimi S/M/L, și se pot muta dintr-o mână în cealaltă la comanda ta, ajutându-te să realizeze trick-uri uimitoare doar prin simpla apăsare a unui buton.

Pretinzi că arunci gândăcelul dintr-o mână și îl prinzi în cealaltă mână. Este simplu. Muți mâna cu gândacelul aprins spre mâna cealaltâ, în timp ce apâsând pe buton, stingi gândăcelul aprins, în același timp îl aprinzi pe celălalt. Magie pură!

„Gândăceii luminoși” sunt darul perfect pentru orice copil, între 3 și 82 de ani, acesta contribuind la dezvoltarea lui psihică și intelectuală, contribuind la dezvoltarea coordonării mână ochi, îmbunătățirea abilităților de prezentare și în plus ajută la construirea încrederii în sine a posesorului.

geeks cadouri utile ochelari discovery3. Ochelari Realitate Virtuală Discovery – îți pot oferi o experiență de neuitat a realității virtuale chiar la tine acasă. Aceștia pot fi cadoul ideal pentru iubitorii de gadget-uri și pentru cei care sunt în căutarea experiențelor de neuitat.

Descoperă o nouă lume a realității virtuale cu Ochelarii VR Discovery. Aceștia sunt foarte simplu de folosit, trebuie doar să inserezi telefonul în dispozitiv și să te bucuri de o experiență unică.

Dacă visul tău este să descoperi lumea din adâncuri sau să explorezi peșteri de mult pierdute, poți utiliza Ochelarii VR Discovery pentru a-ți îndeplini visul.

Introduceți pur și simplu smartphone-ul în vizorul securizat, apoi lăsați ochelarii să vă transforme filmele și fotografiile într-un mediu 3D impresionant, complet imersiv. Ochelarii de realitate virtuală sunt compatibili cu majoritatea tipurilor de smartphone și lucrează prin descărcarea aplicației Discovery VR și prin introducerea telefonului în ochelarii de protecție.

Cu o impresionantă panoramare a imaginii de 360 de grade, aceasta este o experiență unică a realității virtuale, chiar în casa ta. Un cadou minunat pentru oricine iubește gadget-urile și vrea să descopere experiențe noi, acest lucru într-un produs inovator care uimește simțurile și oferă o suflare a viitorului, chiar aici și acum, în prezent.

Discovery este o marcă de cadouri licențiată de la Paladone, axată pe crearea de produse educaționale incitante, inspirată de Discovery Channel. Discovery își propune să vă distreze, să vă încurajeze și să vă lumineze, ajutând adulții și copiii să învețe și să descopere mai multe despre lumea din jurul lor, prin distracție și pe bază de cadouri. Obiectele Discovery Virtual Reality sunt un produs Discovery Channel licențiat oficial.

4. Proiector pentru Smartphone – este un cadou perfect, cu acesta veți putea experimenta mersul la cinema chiar în propria sufragerie. Cu acest gadget ieși sigur în evidență.

Proiectorul pentru Smartphone va mări imaginile și jocurile de pe telefonul dumneavoastră mobil pe un ecran de 40″. Gadgetul inteligent necesită configurare minimă, pur și simplu plasați telefonul smartphone în proiector, îndreptați obiectivul spre un perete plat și vizionați imaginile. Pentru a funcționa corespunzător, dimensiunea maximă a telefonului trebuie să fie de 8 x 16 cm. Proiectorul funcționează cel mai bine într-o cameră întunecată, nu poate proiecta corespunzător în camere luminate, și setând luminozitatea maximă la telefonul mobil.

Distanța minimă pentru o proiecție de cea mai bună calitate este de 50 cm, în timp ce distanța maximă recomandată este de 99 cm.Obiectivul reglabil poate focaliza până la 10x și nu necesită setări pentru baterii sau cabluri. Proiectorul universal este alb, portabil și se potrivește majorității smartphone-urilor.

geeks cadouri utile ceas binar5. Ceas de mână binar – este un ceas de mână modern, care afișează ora în format binar, având două variante, pentru începători și pentru avansați.

Acest ceas are o soluție originală de care, cu siguranță, ai auzit până acum. Ceasul binar este într-un format atractiv, îți pune în evidență într-un mod subtil, dar totuși distinctiv identitatea de geek.

Știm că nu este cazul să explicăm principiul binar unui geek, dar pentru toți ceilalți …, citești în puteri ale lui 2. 20 = 1, 21 = 2, 22 = 4, 23 = 8, 24 = 16, 25 = 32. De exemplu, se poate calcula astfel: 20 + 21 + 22 + 23 + 24 + 25 = 1 + 2 + 4 + 8 + 16 + 32 = 63.

Avem două linii, linia superioară este linia orei, cea inferioară este linia minutelor. În partea stăngă a liniei superioare, există un H care ne dă numele liniei, adică linia orei. În partea dreaptă a acestei linii pe display, apare AM sau PM. Între cele două capete sunt afișate 8, 4, 2, 1. Suma celor aprinse va da ora.

Pe linia a doua, în stânga, M simbolizează minutele. În continuare, pe display sunt 32, 16, 8, 4, 2, 1. Pe același sistem cele aprinse se adună și se obțin minutele.

Acum este disponibilă și varianta pentru profesioniști, adică fără cifre. Ora se citește exact în același mod descris mai sus, dar trebuie să știi ce cifră reprezintă fiecare LED. Pentru cei din jur, însă, va fi cu atat mai enigmatic.

Așa am rezolvat și problema cadourilor pentru geekși, adică cadouri inteligente pentru pasionații de știință și tehnică, obiecte cu funcții speciale sau cu inscripționări specifice domeniului IT.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului