Blog Giftology
Hexbugs - jucarii inteligente

Jucăriile sunt aproape sinonime cu copilăria. Odată cu avansarea tehnologiei, jucăriile au suferit și ele schimbări majore adaptate nevoilor generației actuale. Copii de astăzi sunt mult mai interesați de tehnologie, comparativ cu generațiile anterioare. Abilitatea lor de a învăța și mintea lor ageră au condus la crearea de jucării inovative și creative, Hexbug.

Având robotica la bază, brandul creează jucării unice, automatizând creaturi diferite, cum ar fi crabi, furnici și asta cu ajutorul unei tehnologii integrate și avansate ce are ca scop creșterea abilităților motorii ale copilului și coordonarea mână-ochi.

Jucăriile Hexbug, în toată ciudățenia lor, sunt renumite pentru culorile lor luminoase și îndrăznețe și, evident, pentru tehnologiile utilizate. Câteva dintre caracteristicile acestora sunt funcțiile foto, desene sau modele ale corpului radiale, indicatoare luminoase sau posibilitatea de a putea fi controlate de la distanță.

Echipa Giftology a făcut o selecție de Hexbug, aceste jucării inteligente și a decis să împărtășească cu voi câteva dintre caracteristicile acestora.

  • hexbug jucarii stiintifice intelegente scarabHexbug Scarab – Este un robot asemănător unui cărăbuș și este extrem de rapid. Cele șase picioare ale sale sunt concepute pentru a ajuta acest robot să se miște foarte repede și să își shimbe direcția în cazul în care se lovește. Acest robot jucărie poate de asemenea, să se întoarcă singur în cazul în care se răstoarnă, ceea ce îi va fascina pe copii.

Un scarab special este Scarabul Zombie care are la exterior un exoschelet negru-translucid care îl ajută să strălucească în întuneric.

  • Hexbug Original – Este primul model din seria fascinanților și simpaticilor microroboți, care reacționează prin schimbarea direcției de mers, atât la obstacole cât și la sunete.

Este primul Hexbug creat de producător, dar este încă actual prin abilitățile lui. Pe lânga faptul că simte orice obstacol prin antenuțele lui, aude si reacționează la zgomote. Astfel, dacă întâlnește un obstacol sau aude un zgomot brusc (bătutul din palme sau cu palma în masa pe care evoluează) se întoarce în semicerc și continuă să meargă. Original poate fi ales dintre 5 modele și culori diferite: Charlie, Echo, Bravo, Apha, Delta.

  • hexbug jucarii stiintifice intelegente larvaHexbug Larva– Această micro creatură are un grad mai ridicat de reacție: se târăște pe suprafețe netede folosind o mișcare lentă și precum o larvă reală, aceasta își schimbă instinctiv direcția de deplasare în momentul în care detectează în față un obstacol.

Fiind de mici dimensiuni, această jucărie se potrivește perfect în mana unui copil.

  • Meduza Aquabot– Acest micro robot poate fi partenerul ideal de înot în cadă sau la piscină. În momentul în care este pusă în apă, aceasta se activează și va înota întocmai ca o meduză.

Meduza Aquabot poate fi introdusă într-un acvariu, dând un plus de frumusețe și viață acestuia. Aceasta va folosi cele 18 tentacule fine și motorul puternic pentru a se roti și înota cu grație, explorându-și noua casă.

  • Robo-șoricelul – Realizat printr-o tehnologie interactivă, această creatură este capabilă să se miște cât mai realist, oprindu-se, fugind sau încremenind asemeni unui șoricel adevărat. Acesta poate ocoli diverse obiecte, își poate găsi drumul chiar dacă se află într-un loc înghesuit și poate reveni în picioare în cazul în care este întors pe spate, în încercarea de a scăpa de răpitorul său.

Acest robo-șoricel este un partener perfect pentru animalul tău de companie și poate fi setat pentru a se juca atât cu pisicile  mai active sau mai docile, cât și cu puii de pisică. Spectacolul va fi cu siguranță o încântare atât pentru copii, cât și pentru tine.

De la animale și copii mici, până la adolescenți sau mai mult de atât, aceste jucării Hexbug vă pot fascina prin funcționalitatea și unicitatea lor. Intră în fascinanta lume a microroboților sub formă de creaturi simpatice și inteligente, colecționându-i și descoperindu-i pe toți.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului