Blog Giftology

Harry Potter si… cadourile magice

Harry Potter si... cadourile magice

Harry Potter este, cu siguranță, cel mai iubit și puternic vrăjitor din 1997 și până azi, stăpânindu-i cu puterile sale magice pe majoritatea celor cu vârste între 6 și 86 de ani, de pretutindeni.

Fanii apar peste tot, chiar și unde nu se așteaptă nimeni.

După această scurtă introducere este ușor de înțeles de ce cadourile inspirate de Harry Potter au atât de mare succes. Sunt foarte mulți fani și toți doresc să o arate.

Giftology și echipa sa au mereu grijă de noi și ne ajută cu cele necesare. De data asta, la un singur clic, pe acest brand, vom găsi o întregă gamă de ”cadouri magice” inspirate de celebrul magician și vrăjile sale.

cadouri magice harry potter cana termosAccio este vraja care cheamă obiectele aflate la distanță și probabil este cea mai eficientă vrajă, când dimineața, îți dorești cafeaua de trezire.

  • Cana Harry Potter – este o cană ideală pentru orice fan Harry Potter ce vrea să bea cafeaua sau ceaiul zilnic, cu lapte sau fără, dintr-o cană cu însemnele Școlii de farmece și vrăjitori, Hogwarts. Pe cană se află sigla căt și mottoul de la Hogwarts ”Draco dormiens nunquam titillandus”, care într-o traducere aproximativă însemnâ ”Nu gâdila niciodată un dragon care doarme”.
  • Termosul Harry Potter – este pentru cei ce nu pot ține prin magie, precum Harry Potter, cafeaua sau ceaiul cald până la prima pauză. Ca și cana, termosul Harry Potter este împodobit cu sigla și mottoul Școlii de farmece și vrăjitori, Hogwarts. Acestea sunt desenate cu auriu pe culoarea vișinie a termosului, care este din oțel inoxidabil și silicon.

Lumos este vraja la care vârful baghetei se aprinde și luminează în jur, foarte bună, când întrerupătorul lămpii de lângă pat nu funcționează.

  • Lampa Luminart Harry Potter – este lampa care luminează patronusul lui Harry, patronus ce are forma unui cerb. Patronusul este creat de vraja Expecto Patronum și este singura posibilitate de a lupta împotriva dementorilor.

Lampa funcționează atât pe baterii, 3 AAA, cât și prin cablu USB.

  • Lampa Harry Potter – poate lumina lângă pat, și este cadoul ideal pentru fanii Harry Potter. Aceasta este în forma siglei școlii Hogwarts, lampa este formată dintr-o gravură facută cu laser și o bază pe care se pune gravura ca să lumineze. Baza poate funcționa pe baterii sau se poate încărca prin USB. Bateriile nu sunt incluse. Lampa vine cu un cablu micro USB.

cadouri magice harry potter pusculita brelocCu vraja Nox bagheta se stinge.

Alohomora este vraja ce se folosește la deschiderea diferitelor obiecte, cufere, usi, pușculițe sau altele.

  • Pușculița Harry Potter – este perfectă pentru a economisi și poate vei reuși să strângi suficient, cât să-ți îndeplinești visele. Este nevoie să începi să economisești și cea mai potrivită soluție pentru tine este Pușculița Harry Potter. Chiar mai sigură decât Gringotts Wizarding Bank, pușculița este perfectă pentru a economisi banii, indiferent de motivul pe care îl ai. În acest caz se pare că suma s-ar putea înmulți…
  • Brelocul Harry Potter cu lumini – transportă magia lui Harry Potter oriunde mergi, cu ajutorul brelocului. Dacă nu ai baghetă și pușculiță are cheie, se poate agăța de acest breloc. Brelocul are forma unei sticle cu poțiuni de la Hogwarts. Pentru a-ți lumina calea în nopțile întunecate, poți apăsa pe capacul sticluței și acesta începe să lumineze. Brelocul este cadoul perfect pentru orice fan Harry Potter, și nu numai.

Petrificus totalus este vraja ce pietrifică tot și merge să fie folosită înainte de a te apuca să scrii prin caiete, pentru a nu avea grija vrăjilor din jur.

  • Carnețelul Harry Potter – poate ajuta la notarea tuturor celor importante, iar poate prin ceva magie se pot rezolva toate taskurile. Cu ajutorul acestuia, fanii de toate vârstele au reușit să intre în fascinanta lumea a Școlii de farmece și vrăjitori Hogwarts. Având numeroase vrăji de inventat, micii magicieni sunt nevoiți să le noteze pe carnețel, pentru a le putea memora mai repede. Carnețelul are un aspect magic, este de culoare vișinie și pe copertă are sigla Școlii de magie Hogwarts.
  • Carnețelul cu baghetă magică– este pentru a-ți nota toate formulele magice spectaculoase, pentru a avea propria carte de magie sau pentru a avea o agendă care să conțină toate datele importante. Carnețelul este de culoare maro și are un design mistic, care va impresiona pe toată lumea. Numărul de pagini ale carnețelului este de 90, în partea de jos a fiecărei pagini se găsesc diferite semne mistice. El reprezintă parcursul vârfului baghetei, în timpul vrăjii. Pe fiecare pagină există șase astfel de vrăji.

Creionul are forma unei baghete magice, iar atunci când scrii pare că realizezi cele mai complicate vrăji.

Finite Incantatem este acea vrajă ce oprește desfășurarea altor vrăji.cadouri magice harry potter pahare seturi

Confundo este vraja care are efectul mai multor pahare de bere, creând o mică confuzie și permitând greșeala. Sub nici o formă nu are nimic comun cu vrăjile Imperio sau Crucio, care implică un număr nepermis de mare de pahare.

  • Paharul termosensibil Harry Potter – este paharul de bere sau orice altceva răcoritor, care experimentează magia învățată la Hogwarts, în toate cele patru clase. Paharul este inscripționat cu sigla școlii de magie. Atunci când este umplut cu ceva rece, sigla se colorează, putând fi observate mai bine simbolurile celor 4 case de magie, dar și mottoul școlii ”Draco dormiens nunquam titillandus”, care într-o traducere aproximativă însemnâ ”Nu gâdila niciodată un dragon care doarme”.
  • Setul de 4 suporturi de pahar Harry Potter– este un set în care fiecare suport are pe față sigla unei clase de la Hogwarts, Cercetașilor (leul), Astropufilor (bursucul), Ravenclaw (vultur) și Viperinilor (șarpe), toate printate cu auriu. După cum este foarte lesne de înțeles, aceste suporturi de pahare funcționează perfect cu paharele Harry Potter. Suportul are dimensiunea de 10 x 10 cm.

Stupefy este vraja ce parează alte vrăji și în felul acesta se poate termina orice colecție de vrăji, rămânând doar cadourile magice.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului