Blog Giftology
Distreaza-te construind de 1 iunie

Toată viața învățăm, “formarea minții” sau ”gimnastica creierului” fiind dezideratele noastre și, atunci când nu o recunoaștem, căci ”mințile mari discută idei, cele medii discută despre evenimente, iar mințile mici discută despre oameni”.

Încă din copilărie suntem ”învățați să învățăm”, învățarea însemnând joacă, jocuri și jucării. Toate acestea sunt făcute pentru a deprinde noi îndemânări, a avea reacții rapide, perspectiva ansamblului și siguranță în acțiune.

O modalitate perfectă și inedită de a combina învățatul cu distracția este construirea jucăriilor. Asta pentru că o teorie citită se reține mult mai bine atunci când este încercată și probată în practică.

Echipa Giftology ne ajută și de data aceasta cu o serie de jocuri de construcții din gama Geomag cu care putem crea un număr nelimitat de structuri folosind barele magnețice și sferele de oțel. Gama largă de culori și piese fosforescente vă arată un mod complet nou de jucat, permițând construirea unor construcții mari și stabi1 iunie cadouri copii set constructie geomag logica jucariele, imaginația fiind singura limită.

1. Geomag Color 30 piese (galben și portocaliu) – este un set de construcție format mic pentru o imaginație mare. Utilizați cele 30 de piese Geomag Color pentru a crea structuri mici în culori foarte mari, 13 bețisoare colorate care au magneți la ambele capete, 16 bile de otel și o platformă pătrată din plastic.

Te vei distra încercând să construiești numeroasele combinați de forme, în același timp vei învăța fără să vrei, ceva fizică, dar și geometrie în spațiu.

2. Geomag Glow 22 piese – este o jucărie perfectă pentru dezvoltarea imaginației, creativității și a capacități de concentrare, în timp ce tu nu dorești decât să te relaxezi.

Cu piesele sale fosforescente, linia Glow va face creațiile tale încandescente, în întuneric, la lumina imaginației tale. Cu puțină creativitate, vor fi vizibile construcții în numeroase combinații făcute din cele 8 bețișoare fosforescente care au magneți la ambele capete, 8 bile de oțel, 4 platforme triunghiulare din plastic și 2 platforme pătrate din plastic.

3. Geomag Mechanics 33 piese – este un nou sistem de construcție magnetică, la care distracția vine nu numai din construcția în sine, cât și din rularea acestora în jurul unui ax, ca orice elice sau motor.

Noile elemente mecanice oferă noi posibilități pentru diferite construcții magnetice funcționale, reacțiile fiind cauzate de atracția sau de respingerea magnetică. Vei fi surprins de potențialul lor de mișcare.1 iunie cadouri copii set constructie geomag logica jucarie

Construiește-ți un mic carusel care se va învârti asemenea unui titirez și te va ajuta să înveți cât mai multe despre mecanică, folosind cele 4 bețișoare de culoare albastră, care au magneți la ambele capete, 10 bile de oțel și 19 accesorii colorate din plastic.

4. Geomag Spin – este un set de construcție din elemente magnetice din care se poate construi un titirez perfect funcțional, iar joaca poate deveni mult mai distractivă. Ambalajul cu posibilitate de reînchidere face ca titirezul să poată fi transportat și păstrat cu o mai mare usurință.

Setul contine 3 bețișoare care au magneți la ambele capete, 3 bile de oțel, o formă triunghiulară din plastic, un triunghi Pro din plastic, un bețișor din plastic și un carton optic cu 2 grafice, față/ spate.

Toate produsele Geomag sunt potrivite pentru copii de peste 3 ani, deoarece piesele mici pot fi înghițite și sferele pot reprezenta un pericol de sufocare.

În același timp, magneții sunt suficienți de puternici și trebuie păstrați departe de dispozitive sensibile, cum ar fi cardurile de credit, calculatoarele, mediile magnetice și dispozitivele medicale, precum stimulatoarele cardiace.

1 iunie cadouri copii set constructie geomag logica caleidoscop jucarie5. Caleidoscopul – vei învăța despre optică și despre iluziile optice cu aceast caleidoscop lichid. Caleidoscopul este un dispozitiv optic cilindric alcătuit dintr-un tub în care se afla oglinzi. Cu ajutorul oglinzilor se produc imagini simetrice multiple ale unor piese mici, colorate, plasate în interior.

Te vei bucura de un spectacol de lumină încorporat, de fiecare dată când te vei uita la imaginile caleidoscopice. Caleidoscopul nu trebuie îndreptat în lumină, deoarece are propriul sistem de iluminare încorporat, având un comutator de pornire/ oprire pentru controlul acestuia.

Acest caleidoscop vine cu un suport cauciucat și 3 camere cu lichide divers colorate, interschimbabile. Acum ai opțiunea de a utiliza caleidoscopul cu stand sau ținându-l în mână, după vechea metodă. Caleidoscopul are, de asemenea, o textură cauciucată pentru o aderență anti-alunecare. Pregătește-te să ai ore de distracție, fie în lumină, fie în întuneric, cu acest caleidoscop uimitor.

A învăța devine joacă și, așa cum spuneau grecii antici, ”mințile strălucite gândesc asemenea”. Gândesc asemenea, adică sunt cu gândul numai la joacă, de data asta cu jocuri de construcții din gama Geomag, de la Giftology.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului