Blog Giftology
Despre Kendama Pill

Terra Pill este un produs unic original și se află sub patentul companiei Terra Kendama Canada (Patent cod: US 13/554,518). Terra Kendama, a inventat Pill-ul în scopul de a lansa o nouă provocare fanilor Kendama și de a le testa creativitatea, coordonarea și dexteritatea. Pill-ul, este o super jucărie foarte distractivă, care îți permite să iți folosești imaginația pentru o mulțime de trickuri.

Kendama Terra Pill a fost proiectată de campionul Alex Smith. Se pare că, după ce acesta s-a jucat o zi întreagă cu bucăți ale kendamei originale, a descoperit trick-uri care se pot realiza și fără mânere. Astfel, Terra Pill are formă ovală, nu are cupe, și este prevazută doar cu spike-ul. Joaca cu Terra Pill se remarcă prin simplitate, creativitate și un mod de folosire foarte ușor. Îi lipsesc mânerul și cupele, spre deosebire de kendama clasică, iar singurul element care se păstrează este spike-ul.

Toate modelele Terra Pill sunt omologate pentru competiții, dimensiunile fiind cele standard L 10.5 cm – D 16.8 cm, inclusiv modelul Jumbo, care are alte dimensiuni. Pachetul în care este livrată include ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire, în care sunt explicate câteva din trick-urile care pot fi realizate cu Pill-ul.

Echipa Giftology are plăcerea să-ți ofere aceste noi modele de Kendama, pentru a te ține în priză și a-ți putea testa aptitudinile și pe o altă jucarie.

kendama pill jocuri1. Terra Pill – Bamboo – Pill este conceput pentru trick-uri de echilibru și cu el vei avea posibilități noi și nenumărate de a-ți impresiona audiența. Este o completare excelentă a colecției tale de jucării kendama.

De data aceasta, pill-ul este construit din unul dintre cele mai populare tipuri de lemn folosite în realizarea kendamelor, lemnul de bambus. Are un design unic, spectaculos, în două culori.

Aceste Kendame sunt speciale și pentru faptul că tipurile de lemn exotic, din care au fost construite, sunt diferite de lemnul de fag sau cireș. Pentru a păstra Pill-ul în stare bună, se recomandă jocul pe suprafețe mai moi precum covorul sau iarba, deoarece acesta se poate ciobi prin căderea pe suprafețe dure.

2. Terra Pill – Gold – Ești deja priceput în jocul cu Kendama clasică și dorești să ai parte de o nouă provocare și să încerci un nou model? Încearcă provocarea noului Pill, care îți schimbă starea de spirit.

Spre deosebire de modelul clasic, singurul element care se păstrează este spike-ul. Printre cele mai apreciate modele de Pill, este pill gold, realizat din lemn de fag, dar cu o strălucire aparte.

kendama pill jocuri3. Terra Pill – Cherry Wood – La realizarea pill-urilor, printre cele mai populare tipuri de lemn folosite sunt fagul și cireșul.

În funcție de lemnul folosit, pill-ul se poate lăuda cu o durabilitate și un design spectaculos, acestea ajutând la realizarea unor trick-uri, pe niveluri diferite de dificultate.

Lemnul de cireș îi conferă o culoare specială și este durabil. Cherry Pill-ul este recomandat jucătorilor începători, dar și celor avansați. Încearcă noua Kendama, Terra Pill și realizează spike-ul perpetuu.

4. Terra Pill – Roz Grip – Ai atins un nivel bun de joc la Kendama? Aceasta pilulă de distracție, făcută din lemn de fag și de culoare roz, te va ajuta să încerci ceva nou și provocator. În ultima vreme, Pill-ul a devenit din ce in ce mai popular, iar cei de la Terra Kendama, au venit cu o multime de inovații care sa îl facă din ce în ce mai jucabil.

Pentru a realiza cu ușurintă cele mai grele și spectaculoase trick-uri, acest model este colorat cu vopsea grip, cauciucată. El vine însotit de o ață de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire. Realizează cele mai spectaculoase spike-uri cu noul Terra Pill – Roz Grip!

kendama pill jocuri5. Terra Pill – JUMBO – Dacă te consideri fan kendama și dorești să ai parte de experiențe noi, vei constata că, într-adevăr, Terra Pill este unul dintre cele mai spectaculoase și populare derivate ale kendamei clasice. Pill-ul este modelul care îi provoacă și inspiră pe jucători să descopere și să realizeze cele mai dificile trick-uri.

Terra Pill JUMBO, este mai mare și mai greu decât Pill-ul clasic, cu acesta poți realiza mai ușor trick-urile, spike-ul devenind o normalitate.

Noua linie de Pill-uri XXL, are dimensiunile L 15 cm – D 24 cm și îți oferă posibilități noi de joc. Este confecționat din lemn de fag și se găsește în mai multe variante: albastru, verde, roșu.

6. Terra Pill – Unicolor – Noile modele de pill îți vor testa creativitatea și balansul în realizarea spike-ului perpetuu. În același timp, ele sunt un start bun pentru cei ce se simt pregătiți pentru noi provocări. Realizate din lemn de fag, ele sunt valabile în mai multe culori: mov, albastru, roșu, portocaliu, verde și natural.

Poate ai auzit despre ele, poate le-ai așteptat! Acum, în sfârșit, le poți avea! Echipa Giftology îți oferă aceste modele noi, care îți iau ochii și te invită să le încerci. O nouă provocare Kendama, fii pe fază!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului